Εμπνευστείτε από ιστορίες του Street View

Εικόνα Ζανζιβάρης

Ζανζιβάρη

Παρακολουθήστε τη συλλογικότητα αξιόπιστων φωτογράφων του Street View για το "World Travel in 360 (WT360)" να μιλούν για το Project Zanzibar, την πρωτοβουλία τους από κοινού με την κυβέρνηση της Τανζανίας, ώστε να βάλουν τη Ζανζιβάρη στον χάρτη. Οι Federico Debetto, Nickolay Omelchenko και Chris du Plessis ταξίδεψαν στην Τανζανία, για να θέσουν τις βάσεις για τη χαρτογράφηση του αρχιπελάγους, να εκπαιδεύσουν τους ντόπιους στη φωτογραφία του Street View και να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο μοντέλο, ώστε η κοινότητα να συνεχίσει το έργο μόνη της.

Εικόνα Μιανμάρ

Μιανμάρ

Εξερευνήστε τη Μιανμάρ με αυτό το βίντεο που παρουσιάζει την εκπληκτική δουλειά του φωτογράφου Nyi Lynn Seck και των συναδέλφων του από την 3XVIVR Productions. Η 3XVIVR αφιέρωσε πολύ χρόνο και προσπάθεια σε αυτό το ξεχωριστό έργο, με στόχο να ψηφιοποιήσει τη Μιανμάρ μέσω του Street View και να διατηρήσει την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας σε 360°.

Εικόνα από τη Ζιμπάμπουε

Ζιμπάμπουε

Παρακολουθήστε τον Tawanda Kanehma, καθώς αφηγείται την ιστορία του για τη χαρτογράφηση της Ζιμπάμπουε με το Street View. Ο Tawanda ταξίδεψε πίσω στην πατρίδα του, τη Ζιμπάμπουε, έχοντας ως στόχο να βάλει στους Χάρτες Google εικόνες του Street VIew από τη Χαράρε, την πρωτεύουσα, καθώς και από τους Καταρράκτες της Βικτωρίας, έναν διεθνή τουριστικό προορισμό. Πρόσφατα διεύρυνε το έργο του, ώστε να περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές τοποθεσίες της Ζιμπάμπουε.

Εικόνα Κένυας

Κένυα

Γνωρίστε ορισμένους από τους Τοπικούς οδηγούς και τους αξιόπιστους φωτογράφους τους Street View που χαρτογραφούν την Κένυα. Η επιθυμία τους είναι να βοηθήσουν τον κόσμο να βιώσει την εξαιρετική ομορφιά της Κένυας τους οδήγησε απευθείας στο Street View ως το απόλυτο εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Εικόνα Αρμενίας

Αρμενία

Ακούστε τον Joe Hacobian, έναν εκ των ιδρυτών του μη κυβερνητικού οργανισμού Armenia360. Ο Joe μίλησε στη διάσκεψη για το Street View το 2019 στο Λονδίνο σχετικά με το ταξίδι της ομάδας τους για τη χαρτογράφηση της αρχαίας γης των προγόνων του. Πρόκειται για μια ιστορία που δείχνει ότι όλοι μπορούν να βρουν τον τρόπο να βάλουν στον χάρτη τα μέρη που έχουν σημασία για αυτούς με τη βοήθεια του Street View.

Εικόνα από τις Βερμούδες

Βερμούδες

Μάθετε πώς η Αρχή Τουρισμού των Βερμούδων, ένας οργανισμός προώθησης του τουρισμού, προσέλαβε την Miles Partnership, ένα αξιόπιστο πρακτορείο του Street View, για να συλλέξει εικόνες του Street View. Η Miles Partnership βοήθησε την Αρχή Τουρισμού των Βερμούδων να βελτιστοποιήσει τη διαδικτυακή της παρουσία στους Χάρτες Google και να αναδείξει τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα βοηθάει τους τουρίστες να εξερευνήσουν εικονικά τις Βερμούδες καθώς σχεδιάζουν (ή ονειρεύονται!) να ταξιδέψουν.

Εικόνα από τα νησιά Τόνγκα

Τόνγκα

Οι ιδρυτές της Grid Pacific, Tania Wolfgramm και Wikuki Kingi, καταγράφουν το ταξίδι που έκαναν για να χαρτογραφήσουν τα νησιά Τόνγκα. Θέλοντας να προωθήσουν την κουλτούρα των νησιών Τόνγκα και άλλων νησιών του Ειρηνικού, ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο σχέδιο να χαρτογραφήσουν το σύνολο του αρχιπελάγους και να το προσθέσουν στο Street View. Παρακολουθήστε εδώ τη συναρπαστική τους ιστορία.