Δημιουργήστε και δημοσιεύστε τις δικές σας εικόνες Street View

Η λήψη βίντεο από νέες γειτονιές, τουριστικά αξιοθέατα και τοπικές επιχειρήσεις ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Απλά επιλέξτε την κάμερά σας, συγκεντρώστε τα πανοραμικά βίντεο που θέλετε και ανεβάστε τα στο Street View Studio.

google-street-view-συνεισφορά-βιτρίνα-εικόνα

Δείξτε τη γειτονιά σας, την πολιτιστική σας κληρονομιά και τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής σας σε ένα παγκόσμιο κοινό.

google-street-view-συνεισφορά-κτίριο-εικόνα

Βοηθήστε τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης να παρακολουθούν την οδική κυκλοφορία, να εκτιμούν ζημιές σε υποδομές, να βελτιστοποιούν έργα συντήρησης και να συνδράμουν σε προσπάθειες αποκατάστασης μετά από καταστροφή.

google-street-view-συνεισφορά-επισκέπτες-εικόνα

Βελτιώστε την τουριστική εμπειρία, εμφανίζοντας στον χάρτη διαδρομές περιπάτου και σημεία προσβασιμότητας.

Μόνο τρία βήματα για να δημοσιεύσετε τις πανοραμικές εικόνες σας σε ολόκληρο τον κόσμο

Για πολιτικές που αφορούν σε εικόνες Street View τις οποίες συνεισφέρουν οι χρήστες, ανατρέξτε στην Πολιτική περιεχομένου που συνεισφέρουν οι χρήστες των Χαρτών.

Εξοπλιστείτε

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο από δρόμους, μονοπάτια, τουριστικούς χώρους και επιχειρήσεις με μια κάμερα συμβατή με το Street View. Αν ο δρόμος που σας ενδιαφέρει δεν υπάρχει στους Χάρτες Google, αναζητήστε άλλους τρόπους για να διαχειριστείτε ή να συνεισφέρετε δεδομένα, στη σελίδα Συνεργάτες περιεχομένου Χαρτών Google.

*Note that Google does not certify any operational or mechanical functions.
Any specific technical or logistical issues should be addressed directly with the supplier.

Πάρτε μαζί σας την κάμερα σε μια διαδρομή οδήγησης, ποδηλασίας ή πεζοπορίας

google-street-view-συνεισφορά-λήψη-εικόνας-μηχανήhttps://localization.google.com/query/10900829

Δημιουργήστε τις πανοραμικές εικόνες σας εν κινήσει, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Χρησιμοποιήστε μια βάση τοποθέτησης σε όχημα ή κράνος όταν χαρτογραφείτε έναν δρόμο ή τοποθετήστε την κάμερα σε ένα μικρό τρίποδο ή μονόποδο, αν θέλετε να δημιουργήσετε εικόνες εσωτερικών χώρων.

Δημοσίευση των εικόνων σας

Ανεβάστε και διαχειριστείτε τις πανοραμικές εικόνες σας με το Street View Studio

Βελτιστοποίηση του χρόνου σας

Ανεβάστε πολλά αρχεία ταυτόχρονα και κάντε προεπισκόπηση των εικόνων σας πριν ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση. Αξιολογήστε τα στατιστικά στοιχεία των πανοραμικών εικόνων σας και σχεδιάστε εύκολα τις μελλοντικές διαδρομές σας για τη λήψη φωτογραφιών.

Εξερευνήστε λογισμικό για εικονικές περιηγήσεις

Εμπνευστείτε

Μάθετε πώς διάφοροι δημόσιοι φορείς και τουριστικοί οργανισμοί χρησιμοποιούν το Street View, για να βελτιώσουν την ορατότητα των προορισμών τους παγκοσμίως.

Ενδυνάμωση τοπικών κοινοτήτων με το Street View

Φωτογράφοι από το WT360 διδάσκουν φοιτητές της Ζανζιβάρης θέματα χαρτογράφησης της χώρας. Δείτε πώς εξελίχθηκε το έργο και πώς επεκτάθηκε σε τοπικές επιχειρήσεις.

Η Autori φέρνει την επανάσταση στα οδικά έργα συντήρησης στη Φινλανδία

Μια φινλανδική εταιρεία λογισμικού βρήκε έναν τρόπο να συλλέγει και να αναλύει δεδομένα σε επίπεδο δρόμου, με σκοπό τη βελτιστοποίηση οδικών έργων συντήρησης με το Street View.

Ψηφιακή χαρτογράφηση της ομορφιάς του Μπουτάν για την προώθηση του τοπικού τουρισμού

Το Υπουργείο Τουρισμού του Μπουτάν συνεργάστηκε με την Google, για να ανοίξει τις πύλες αυτού του βουδιστικού βασιλείου στον κόσμο και να ενισχύσει την ανάπτυξή του.

Είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τα πανοραμικά σας βίντεο;

Αν ο δρόμος που σας ενδιαφέρει δεν υπάρχει στους Χάρτες Google, αναζητήστε άλλους τρόπους για να
διαχειριστείτε ή να συνεισφέρετε δεδομένα, στη σελίδα Συνεργάτες περιεχομένου Χαρτών Google.