Πηγές φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες του Street View προέρχονται από δύο πηγές: από την Google και από τους χρήστες μας.

Το περιεχόμενό μας

Το περιεχόμενό μας

Το περιεχόμενο ιδιοκτησίας της Google φέρει πάντα τις ενδείξεις "Street View" ή "Χάρτες Google". Στις εικόνες μας θαμπώνουμε αυτόματα τα πρόσωπα και τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Περιεχόμενο χρηστών

Περιεχόμενο από άλλους χρήστες

Περιεχόμενο χρήστη που συνοδεύεται από ένα όνομα λογαριασμού στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ/να πατήσετε και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από μια φωτογραφία προφίλ.

Πώς η Google σάς προσφέρει το Street View

Για να είναι δυνατή η κοινή χρήση των εικόνων του Street View, η ομάδα των μηχανικών μας εργάζεται σκληρά στο παρασκήνιο. Ρίξτε μια ματιά σε όσα κάνει η ομάδα, για να σας προσφέρει το Street View.

Ανακαλύψτε τον κόσμο γύρω σας σε πανοραμική προβολή. Προβολή συλλογής

Ποια μέρη θα επισκεφτούμε

Οδηγούμε σε πολλές χώρες με το αυτοκίνητο του Street View, για να σας παρέχουμε εικόνες που βελτιώνουν την εμπειρία σας και για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα χωρών όπου θα οδηγήσουμε ή θα εξερευνήσουμε με πεζοπορία στη συνέχεια.

Χώρα
Περιοχή Περιφέρεια Ώρα
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Λόγω παραγόντων πέρα από τον έλεγχό μας (καιρικές συνθήκες, κλείσιμο δρόμων κ.λπ.), υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο τα αυτοκίνητα μας να μην μπορούν λειτουργήσουν ή να προκύψουν μικρές αλλαγές. Επίσης, έχετε υπόψη ότι, όταν η λίστα καθορίζει μια συγκεκριμένη πόλη, μπορεί να περιλαμβάνει μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις που βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης.

Μέρη που έχουμε επισκεφτεί

Οι μπλε περιοχές στον χάρτη δείχνουν σε ποια σημεία είναι διαθέσιμο το Street View. Μεγεθύνετε για περισσότερες λεπτομέρειες ή περιηγηθείτε σε αυτό το περιεχόμενο με τους ιστοτόπους και τις εφαρμογές μας.

Ο στόλος Street View της Google

Περιηγηθείτε στον στόλο του Street View.