Προσλάβετε έναν αξιόπιστο επαγγελματία, για να αυξήσετε την προβολή σας

Προσλάβετε έναν αξιόπιστο επαγγελματία, για να αυξήσετε την προβολή σας

Watch the film

Link to Youtube Video (visible only when JS is disabled)

Οι αξιόπιστοι επαγγελματίες του Street View είναι:

Εικονίδιο με το σήμα αξιόπιστου συνεργάτη
 • Παραλήπτες του σήματος έμπιστου συνεργάτη του Street View
 • Διακεκριμένοι συνεργάτες με πενήντα εγκεκριμένες και δημοσιευμένες φωτογραφίες 360°
 • Προβάλλονται στο ευρετήριο επαγγελματιών για πρόσληψη
 • Με δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα στοιχεία αξιόπιστης επωνυμίας για σκοπούς μάρκετινγκ

Τι πρέπει να αναμένετε από έναν επαγγελματία

Οι έμπειροι συνεργάτες του Street View μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν την ενίσχυση της προβολής που επιδιώκουν, καθώς και να ξεχωρίσουν στους Χάρτες Google. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε μια τέτοια συνεργασία, είναι σημαντικό να κατανοείτε τον ρόλο που θα έχει το κάθε μέρος σε αυτήν τη συναλλαγή.

Κάτοχοι επιχειρήσεων

 • Έχετε υπόψη ότι η Google δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των υπηρεσιών των αξιόπιστων φωτογράφων που προσλαμβάνετε για να συλλέξουν εικόνες της επιχείρησής σας.
 • Όλες οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους, τις υπηρεσίες και την τιμή της φωτογράφισης πραγματοποιούνται ανάμεσα σε εσάς και τον φωτογράφο.
 • Οι πληρωμές για την εικονική περιήγηση ή τις φωτογραφίες πρέπει να καταβάλλονται στον αξιόπιστο φωτογράφο. Καμία πληρωμή δεν καταβάλλεται στην Google ή μέσω αυτής.
 • Αν προκύψει κάποια αμφισβήτηση, θα πρέπει να την επιλύσετε σε συνεννόηση με τον φωτογράφο ή το φωτογραφικό πρακτορείο, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής σύμβασης.
 • Αν θέλετε να αναφέρετε κάποιο ζήτημα με τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν από έναν αξιόπιστο φωτογράφο του Street View, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα.
Google Street View: Κάτοχος επιχείρησης με αξιόπιστο επαγγελματία

Λήψη υπηρεσιών Street View

Με την τεχνολογία Street View ready, οι αξιόπιστοι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιούν λήψεις εικόνων σε επίπεδο δρόμου και να τις δημοσιεύουν, για να ενημερώνουν το περιεχόμενο Street View στις κοινότητές σας.

 • Η Google δεν προσλαμβάνει φωτογράφους ή φωτογραφικά πρακτορεία. Ωστόσο, παρέχει σε συνεργάτες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν ενημερωμένες εικόνες Street View από δρόμους. Στην ειδική λίστα επαγγελματιών για παροχή υπηρεσιών εμφανίζονται φωτογράφοι και φωτογραφικά πρακτορεία που έχουν παρουσιάσει τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, συνεισφέροντας εντυπωσιακές εικόνες υψηλής ποιότητας.
 • Η Google συνεχίζει τις προσπάθειές της να καλύπτει οδικά με τα αυτοκίνητά της πολλές χώρες, ώστε να σας προσφέρει εικόνες που σας παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία και σας βοηθούν να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας.Ελέγξτε τα μέρη που θα επισκεφτούμε στη συνέχεια, για να δείτε αν πρόκειται να βρεθούμε σύντομα στην περιοχή σας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με έναν αξιόπιστο επαγγελματία, αν θέλετε να λάβετε νέες εικόνες το συντομότερο δυνατόν.
Αξιόπιστος επαγγελματίας του Google Street View με κάμερα

Βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σας

Ξεκινήστε αναζητώντας έναν αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σας.

Πρακτορείο Πόλη Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αριθμός επικοινωνίας
Πρακτορείο Πόλη Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αριθμός επικοινωνίας

*Το πρόγραμμα έμπιστων συνεργατών του Street View δεν δέχεται προσωρινά νέες εγγραφές.