Βασικό μέλημα της Google είναι να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας. Οι εικόνες στις πλατφόρμες μας έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την εμπειρία σας, βοηθώντας σας να δείτε σε προεπισκόπηση και να εξερευνήσετε μέρη που βρίσκονται κοντά σας ή σε όλο τον κόσμο. Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι οι εικόνες είναι χρήσιμες και ότι αντικατοπτρίζουν τον κόσμο που εξερευνούν οι χρήστες.

Η συνεισφορά εικόνων του Street View μπορεί να πραγματοποιηθεί από εξωτερικούς συνεργάτες ή από την Google. Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά από το όνομα ή το εικονίδιο απόδοσης που παρουσιάζεται με κάθε εικόνα. Οι εικόνες που προέρχονται από εξωτερικό συνεργάτη και έχουν δημοσιευτεί στους Χάρτες Google ανήκουν στον συγκεκριμένο συνεργάτη (ή σε οποιοδήποτε άτομο υποδείξει).

Σε αυτήν τη σελίδα ορίζεται η Πολιτική περί εικόνων Street View που συνεισφέρει η Google. Για τις εικόνες Street View που συνεισφέρουν οι χρήστες, ανατρέξτε στην Πολιτική περιεχομένου που συνεισφέρουν οι χρήστες των Χαρτών.

Πολιτική περί εικόνων Street View
που συνεισφέρει η Google

Για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι βλέπουν τις εικόνες Street View έχουν μια θετική και ωφέλιμη εμπειρία, έχουμε αναπτύξει αυτήν την πολιτική σχετικά με το περιεχόμενο Street View που συνεισφέρει η Google. Αυτή η πολιτική εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε το ακατάλληλο περιεχόμενο, καθώς και τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για τη δημοσίευση εικόνων Street View στους Χάρτες Google. Συνιστούμε να ανατρέχετε στην πολιτική μας κατά διαστήματα, καθώς ενδέχεται να την ενημερώνουμε περιστασιακά.

Οι εικόνες του Street View δεν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο

Οι εικόνες Street View εμφανίζουν μόνο ό,τι ήταν δυνατό να αποτυπώσουν οι κάμερές μας την ημέρα που πέρασαν από τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Στη συνέχεια, χρειάζονται μήνες για την επεξεργασία αυτών των εικόνων. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο που βλέπετε θα μπορούσε να είχε ληφθεί πριν από κάποιους μήνες ή ακόμα και πριν από μερικά χρόνια. Σε ορισμένες τοποθεσίες όπου έχουμε συλλέξει εικόνες στη διάρκεια πολλών ετών, ενδέχεται να μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σε αυτές τις εικόνες στη λειτουργία Μηχανή του χρόνου.

Θάμπωμα

Η Google λαμβάνει μια σειρά μέτρων για την προστασία του απορρήτου των χρηστών, όταν δημοσιεύονται εικόνες του Street View στους Χάρτες Google.

Έχουμε αναπτύξει τεχνολογία αιχμής για το θάμπωμα προσώπων και πινακίδων κυκλοφορίας, η οποία είναι σχεδιασμένη για να θαμπώνει όλα τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα και τις πινακίδες κυκλοφορίας στις εικόνες του Street View που συνεισφέρει η Google. Αν διαπιστώσετε ότι για το πρόσωπό σας ή για την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματός σας απαιτείται περισσότερο θάμπωμα ή αν θέλετε να θαμπώσουμε ολόκληρο το σπίτι, το αυτοκίνητο ή το σώμα σας, υποβάλετε ένα αίτημα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Αναφορά προβλήματος.

Ακατάλληλο περιεχόμενο

Μπορείτε να αναφέρετε το ακατάλληλο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Αναφορά προβλήματος. Οι ακόλουθες κατηγορίες θεωρούνται ακατάλληλο περιεχόμενο, εκτός από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες το περιεχόμενο διαθέτει καλλιτεχνική, εκπαιδευτική ή ενημερωτική αξία.

Παραβάσεις πνευματικών δικαιωμάτων

Παραβάσεις πνευματικών δικαιωμάτων

Δεν επιτρέπονται εικόνες ή άλλο περιεχόμενο που παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα άλλων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή ενός αιτήματος DMCA, ανατρέξτε στις διαδικασίες περί πνευματικών δικαιωμάτων που διαθέτουμε.

Εικονίδιο "Άσεμνο σεξουαλικό περιεχόμενο"

Άσεμνο σεξουαλικό περιεχόμενο

Δεν επιτρέπεται άσεμνο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Εικονίδιο "Παράνομο, επικίνδυνο ή βίαιο περιεχόμενο"

Παράνομο, επικίνδυνο ή βίαιο περιεχόμενο

Δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που είναι παράνομο στη φύση του, προωθεί επικίνδυνες ή εγκληματικές πράξεις ή περιέχει παραστατική ή αδικαιολόγητη βία.

Εικονίδιο "Παρενόχληση και απειλές"

Παρενόχληση και απειλές

Δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που χρησιμοποιεί το Street View για παρενόχληση, εκφοβιστική συμπεριφορά ή επίθεση σε άλλα άτομα.

Ρητορική μίσους

Ρητορική μίσους

Δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που προωθεί ή αποδέχεται τη βία εναντίον ατόμων ή ομάδων βάσει φυλής, εθνικής καταγωγής, θρησκείας, αναπηρίας, φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, κατάστασης βετεράνου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Εικονίδιο "Περιεχόμενο που σχετίζεται με τρομοκρατία"

Περιεχόμενο που σχετίζεται με τρομοκρατία

Δεν επιτρέπεται η χρήση αυτής της υπηρεσίας από τρομοκρατικές οργανώσεις για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της στρατολόγησης. Θα καταργείται, επίσης, περιεχόμενο που σχετίζεται με την τρομοκρατία, όπως περιεχόμενο που προωθεί τρομοκρατικές ενέργειες, υποκινεί σε βία ή επαινεί τρομοκρατικές επιθέσεις.

Εικονίδιο "Κίνδυνοι για τα παιδιά"

Κίνδυνοι για τα παιδιά

Η Google έχει πολιτική μηδενικής ανοχής για περιεχόμενο όπου απεικονίζεται η εκμετάλλευση ή η κακοποίηση παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης και κάθε περιεχόμενο που παρουσιάζει παιδιά με σεξουαλικό τρόπο. Αν εντοπίσετε περιεχόμενο το οποίο πιστεύετε ότι απεικονίζει εκμετάλλευση παιδιών με αυτόν τον τρόπο, μην το κοινοποιήσετε ή μην το σχολιάσετε, ακόμη και αν η πρόθεσή σας είναι να το γνωστοποιήσετε στην Google. Αν εντοπίσετε περιεχόμενο αλλού στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε άμεσα με το Εθνικό κέντρο για τα εξαφανισμένα και τα κακοποιημένα παιδιά (NCMEC).

Εικονίδιο Στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης

Στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης

Δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που περιλαμβάνει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, ιατρικό ιστορικό ή έγγραφα ταυτοποίησης που εκδίδονται από δημόσια αρχή, ανεξάρτητα από το εάν αυτά τα στοιχεία ανήκουν σε εσάς ή σε κάποιον άλλο.