Προβάλετε την επιχείρησή σας στους Χάρτες Google

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, προσθέτοντας εντυπωσιακές εικόνες της στους Χάρτες Google. Συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία του Street View, για να δημιουργήσετε τη δική σας καθηλωτική εικονική περιήγηση. Εναλλακτικά, αποκτήστε εξοπλισμό συμβατό με το Street View, για να φωτογραφίζετε μόνοι σας.

Οι εικόνες και οι περιηγήσεις 360° εξασφαλίζουν αποτελέσματα

Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στην καταχώριση της επιχείρησής σας μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη, ενώ διευκολύνουν και τους πελάτες να σας βρουν. Οι περιηγήσεις 360° δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στην επιχείρησή σας πριν την επισκεφτούν, ενισχύοντας παράλληλα την προβολή σας στο διαδίκτυο.

Εικονίδιο προβολής

Το 62% των επισκεπτών προτιμά καταχωρίσεις με φωτογραφίες από το εσωτερικό των καταστημάτων.

Εικονίδιο εικονικής περιήγησης

Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και εικονική περιήγηση έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των χρηστών.

Εικονίδιο καταχώρισης

Οι ολοκληρωμένες καταχωρίσεις εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ έχουν 78% περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθούν από τους χρήστες ότι αντιπροσωπεύουν καθιερωμένες επιχειρήσεις.

Εικονίδιο επιχείρησης

Κατά μέσο όρο, το 41% των αναζητήσεων για επιχειρήσεις στους Χάρτες Google οδηγεί σε επίσκεψη στην τοποθεσία της αντίστοιχης επιχείρησης.

Εικονίδιο κινητοποίησης πελατών

Στο 29% των περιπτώσεων, οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και περιηγήσεις ωθούν τους πελάτες να πραγματοποιήσουν αγορά.


Παρουσιάστε την επιχείρησή σας από κάθε γωνία

Εμπνεύστε εμπιστοσύνη στους πελάτες σας και βοηθήστε τους να σας βρίσκουν ταχύτερα, δημοσιεύοντας μια καθηλωτική εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας ή ενημερώνοντας τις εικόνες Street View στην εξωτερική της είσοδο. Λάβετε βοήθεια από έναν αξιόπιστο, επαγγελματία φωτογράφο του Street View ή τραβήξτε και δημοσιεύστε εικόνες μόνοι σας, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο δημοσίευσης τρίτου μέρους.

Κάτοχοι επιχειρήσεων

Προσλάβετε έναν αξιόπιστο φωτογράφο του Street View

Συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία που ειδικεύεται στη λήψη εκπληκτικών εικόνων για τους Χάρτες Google. Είτε θέλετε ολοκαίνουριες εικόνες σε επίπεδο δρόμου για να παρουσιάσετε τη νέα πρόσοψη της επιχείρησής σας στο Street View, είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια υψηλής ποιότητας, καθηλωτική περιήγηση του εσωτερικού χώρου της επιχείρησής σας, περιηγηθείτε στις λίστες επαγγελματιών για παροχή υπηρεσιών, βρείτε έναν επαγγελματία στην περιοχή σας και αυτός θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Περιήγηση 360°

Δημιουργήστε τη δική σας περιήγηση 360°

Τραβήξτε και δημοσιεύστε οι ίδιοι εικόνες 360°, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό συμβατό με το Street View. Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά εργαλεία, για να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Τι πρέπει να αναμένετε από έναν επαγγελματία

Οι έμπειροι συνεργάτες του Street View μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν την ενίσχυση της προβολής που επιδιώκουν, καθώς και να ξεχωρίσουν στους Χάρτες Google. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε μια τέτοια συνεργασία, είναι σημαντικό να κατανοείτε τον ρόλο που θα έχει το κάθε μέρος σε αυτήν τη συναλλαγή.

Κάτοχοι επιχειρήσεων

  • Έχετε υπόψη ότι η Google δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των υπηρεσιών των αξιόπιστων φωτογράφων που προσλαμβάνετε για να τραβήξουν εικόνες της επιχείρησής σας.
  • Όλες οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους, τις υπηρεσίες και την τιμή της φωτογράφισης πραγματοποιούνται ανάμεσα σε εσάς και τον φωτογράφο.
  • Οι πληρωμές για την εικονική περιήγηση ή τις φωτογραφίες πρέπει να καταβάλλονται στον αξιόπιστο φωτογράφο. Καμία πληρωμή δεν καταβάλλεται στην Google ή μέσω αυτής.
  • Αν προκύψει κάποια αμφισβήτηση, θα πρέπει να την επιλύσετε σε συνεννόηση με τον φωτογράφο ή το φωτογραφικό πρακτορείο, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής σύμβασης.
  • Αν θέλετε να αναφέρετε κάποιο ζήτημα με τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν από έναν αξιόπιστο φωτογράφο του Street View, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα.

Λήψη υπηρεσιών Street View

Με την τεχνολογία Street View ready, οι αξιόπιστοι επαγγελματίες μπορούν να τραβούν και να δημοσιεύουν εικόνες σε επίπεδο δρόμου, για να ενημερώνουν το περιεχόμενο Street View στις κοινότητές σας.

  • Η Google δεν προσλαμβάνει φωτογράφους ή φωτογραφικά πρακτορεία. Ωστόσο, παρέχει σε συνεργάτες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν ενημερωμένες εικόνες Street View από δρόμους. Στην ειδική λίστα επαγγελματιών για παροχή υπηρεσιών εμφανίζονται φωτογράφοι και φωτογραφικά πρακτορεία που έχουν παρουσιάσει τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, συνεισφέροντας εντυπωσιακές εικόνες υψηλής ποιότητας.
  • Η Google συνεχίζει τις προσπάθειές της να καλύπτει οδικά με τα αυτοκίνητά της πολλές χώρες, ώστε να σας προσφέρει εικόνες που σας παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία και σας βοηθούν να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας. Ελέγξτε τα μέρη που θα επισκεφτούμε στη συνέχεια, για να δείτε αν πρόκειται να βρεθούμε σύντομα στην περιοχή σας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με έναν αξιόπιστο επαγγελματία, αν θέλετε να λάβετε νέες εικόνες το συντομότερο δυνατόν.