Το πρόγραμμα περιήγησης που σχεδιάστηκε από την Google

Ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης με όλες τις παλιές ρυθμίσεις σας

Φορητός υπολογιστής στον οποίο εμφανίζεται η αρχική σελίδα του ιστοτόπου Google.com. Φορητός υπολογιστής στον οποίο εμφανίζεται η αρχική σελίδα του ιστοτόπου Google.com. Φορητός υπολογιστής στον οποίο εμφανίζεται η αρχική σελίδα του ιστοτόπου Google.com.

Από την Google

Περιήγηση με τη δύναμη της Google

Με τις εφαρμογές της Google όπως το Gmail, το Google Pay και ο Βοηθός Google, το Chrome σάς βοηθά να παραμένετε παραγωγικοί και να αξιοποιείτε αποτελεσματικά τις δυνατότητες που σας προσφέρει το πρόγραμμα περιήγησης.

Εξερεύνηση των εργαλείων της Google
Μεγεθυμένη προβολή μιας νέας καρτέλας σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome. Στη γραμμή διευθύνσεων έχει πληκτρολογηθεί η διεύθυνση chrome.com.

Σχεδιασμένο για ασφάλεια

Αναλάβετε τον έλεγχο της ασφάλειάς σας στο διαδίκτυο

Το Chrome εργάζεται σκληρά για να προστατεύσει τα δεδομένα και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Χάρη στα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου απορρήτου, το Chrome σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και την εμπειρία πλοήγησης όπως σας ταιριάζει.

Εξερεύνηση της ασφάλειας
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζεται το εικονίδιο απορρήτου της Google.

Χρήσιμες ενσωματωμένες λειτουργίες

Γρήγορα και εύχρηστα εργαλεία για περιήγηση

Με τον έλεγχο κωδικών πρόσβασης, τη λειτουργία χαμηλού φωτισμού και τη γραμμή διευθύνσεων Google, το Chrome σας βοηθά να εργάζεστε αποτελεσματικά και να παραμένετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Εξερεύνηση λειτουργιών
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στη Λειτουργία χαμηλού φωτισμού. Στο παράθυρο εμφανίζεται το εικονίδιο παραγωγικότητας της Google.

Περισσότερα από το chrome

Ανακάλυψη περισσότερων εργαλείων και πόρων

Απόκτηση του προγράμματος περιήγησης από την Google