Συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο ειδικό.

Αν θέλετε η επιχείρησή σας να εξελιχθεί, μπορείτε να βασιστείτε στην εξειδίκευση των Google Certified Publishing Partner. Θα σας βοηθήσουν στα πάντα, από την αύξηση των εσόδων από διαφημίσεις μέχρι τη δημιουργία στρατηγικής για πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων της ρύθμισης, της βελτιστοποίησης και της συντήρησης. Έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που σας αρέσει, δηλαδή στη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου.

Κερδίστε από κάθε pixel.

Βασιστείτε στην εξειδίκευση του συνεργάτη σας, για να βελτιστοποιήσετε το ψηφιακό περιεχόμενό σας και να προσελκύσετε έτσι τις πλέον κερδοφόρες και συναφείς διαφημίσεις. Δημιουργείτε το περιεχόμενό σας με τόσο πάθος. Αξίζει λοιπόν να κερδίζετε περισσότερα από αυτό.

Λάβετε εξειδικευμένη βοήθεια που μπορείτε να την αξιοποιήσετε όχι μόνο σήμερα, αλλά και αύριο.

Από τη σχεδίαση της εφαρμογής έως τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων και όχι μόνο, λάβετε πληροφορίες, υπηρεσίες και τεχνολογία που θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις και να βελτιώσετε τα έσοδά σας.

Επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε καλύτερα.

Όταν έχετε δίπλα σας έναν εξειδικευμένο συνεργάτη που μπορεί να αξιοποιεί τις καλύτερες δυνατές τεχνολογίες διαφημίσεων για τη μεγιστοποίηση των προοπτικών σας να αποκομίζετε έσοδα, έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να επικεντρωθείτε στα σημαντικά, δηλαδή στη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου.
Βελτιώστε την απόδοσή σας σε κάθε επίπεδο.
Οι Certified Publishing Partner είναι οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας που θα υποστηρίξουν την επιχείρησή σας με εξειδικευμένες λύσεις, όπως είναι οι εξής:
Πλήρεις υπηρεσίες διαφημιστικών λειτουργιών, υλοποίησης και δοκιμής
Ανάπτυξη σχεδίασης κινητών, ιστού, εφαρμογών και αποκριτικής σχεδίασης
Εργαλεία εποπτείας περιεχομένου
Λύσεις πλατφόρμας και δημιουργίας εσόδων για βίντεο
Προσαρμογή διαφημίσεων
Πλήρεις υπηρεσίες σχετικά με τη δημιουργία εσόδων από εφαρμογές για κινητά, την απόκτηση χρηστών και την ανανέωση της αφοσίωσης των χρηστών

Εργαστείτε με τους καλύτερους.
Αναζητήστε το σήμα.
Το σήμα Certified Publishing Partner εγγυάται ότι θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες που έχουν ελεγχθεί προσεκτικά από την Google. Οι επαγγελματίες αυτοί όχι μόνο έχουν περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης προϊόντων της Google, αλλά έχουν δημιουργήσει και ένα ιστορικό επιτυχημένων αποτελεσμάτων, βοηθώντας εκδότες σαν και εσάς να γνωρίσουν την επιτυχία.


Εκτός του ότι τα χρήματα που κερδίζεις είναι πολύ καλά, η υποστήριξη και οι ιδέες για τη βελτίωση του ιστοτόπου μου είναι καταπληκτικές. Η ομάδα τους ενδιαφέρεται πραγματικά για την επιχείρησή μου και θέλει να με βοηθήσει να πετύχω περισσότερα.
Lauren Breeze, Εκδότρια - Nashville Fun for Families

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς.
Βρείτε έναν συνεργάτη