Συνεργαστείτε με έναν Certified Publishing Partner.

Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των διαφημίσεων, είτε αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων, είτε σας απασχολεί η ρύθμιση του διακομιστή διαφημίσεών σας, απευθυνθείτε άφοβα στους Certified Publishing Partners. Πρόκειται για άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας στα προϊόντα AdSense, DoubleClick Ad Exchange και DoubleClick for Publishers που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Βρείτε έναν συνεργάτη

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάντε τον ιστότοπό σας να δουλεύει περισσότερο προς όφελός σας.

Καλέστε έναν επαγγελματία.

Ένας Certified Publishing Partner μπορεί να σας βοηθήσει, όταν δεν θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τα πάντα: από τη ρύθμιση έως τη βελτιστοποίηση και τη διατήρηση των διαφημίσεών σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στη δημοσίευση περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Βελτιώστε την απόδοση από κάθε άποψη.

Οι συνεργάτες μας κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο η διαδικτυακή διαφήμιση μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα προς όφελός σας και μπορούν να προσφέρουν πρακτικές υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού, για παράδειγμα:

  • Πλήρεις υπηρεσίες διαφημιστικών λειτουργιών, εγκατάστασης και δοκιμής
  • Ανάπτυξη σχεδίασης κινητών, ιστού, εφαρμογών και αποκριτικής σχεδίασης
  • Εργαλεία εποπτείας περιεχομένου
  • Λύσεις πλατφόρμας και δημιουργίας εσόδων για βίντεο
  • Προσαρμογή διαφημίσεων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ

Διαπιστώστε ότι συνεργάζεστε με τους καλύτερους.

Το σήμα Certified Publishing Partner υποδηλώνει ότι ένας συνεργάτης έχει εξεταστεί διεξοδικά και πληροί αυστηρότατα κριτήρια πιστοποίησης. Θεωρείται αξιόπιστος επιχειρηματικός συνεργάτης από την Google και λαμβάνει υψηλή βαθμολογία στην ικανοποίηση πελατών. Με άλλα λόγια, έχει κερδίσει το σήμα.

Παρουσίαση συνεργάτη

bRealTime

Η bRealTime είναι κορυφαία εταιρεία του κλάδου και βετεράνος στον τομέα της δημοσίευσης με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας. Βοηθά τους εκδότες να αυξήσουν τα έσοδά τους από διαφημίσεις σε κάθε επιχειρηματικό στάδιο, με εξειδίκευση στα εξής:

  • Λύσεις μέσω προγραμματισμού που συνδέουν τους εκδότες με κορυφαίους αγοραστές διαφημιστικού χώρου σε μέσο
  • Λύσεις μεταξύ συσκευών σχετικά με την προβολή, τα κινητά και τα βίντεο
  • Ασφαλή περιβάλλοντα για επωνυμίες με χρήση ιδίων εργαλείων και εργαλείων τρίτων