Δημιουργήστε όμορφες Kim φόρμες

Συλλέξτε και οργανώστε σημαντικές και λιγότερο σημαντικές πληροφορίες με τις Φόρμες Google. Εντελώς δωρεάν.

Μετάβαση στις Φόρμες Google

Λάβετε απαντήσεις γρήγορα

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι για κάμπινγκ, διαχειριστείτε καταχωρίσεις εκδηλώσεων, κάντε μια γρήγορη δημοσκόπηση, συλλέξτε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα ενημερωτικό δελτίο, δημιουργήστε ένα κουίζ και πολλά άλλα.

Έρευνες με στυλ

Χρησιμοποιήστε τη δική σας φωτογραφία ή το λογότυπό σας και οι Φόρμες θα διαλέξουν τα κατάλληλα χρώματα για να ολοκληρώσουν τη δική σας μοναδική φόρμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ ενός συνόλου οργανωμένων θεμάτων για να ρυθμίσετε τον τόνο.

Ερωτήσεις και απαντήσεις με τον δικό σας τρόπο

Επιλέξτε μεταξύ διαφόρων επιλογών ερωτήσεων, από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής έως αναπτυσσόμενα μενού σε γραμμική κλίμακα. Προσθέστε εικόνες και βίντεο YouTube ή χρησιμοποιήστε πιο εξειδικευμένες μεθόδους διακλάδωσης σελίδων και λογικής παράβλεψης ερωτήσεων.

Δημιουργία ή απάντηση εν κινήσει

Οι Φόρμες παρέχουν δυνατότητες ανταπόκρισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα (και όμορφα) να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να απαντήσετε σε φόρμες σε μεγάλη και μικρή οθόνη.

Οργάνωση και ανάλυση

Οι απαντήσεις στις έρευνές σας συλλέγονται προσεκτικά και αυτόματα στις Φόρμες, με πληροφορίες απαντήσεων σε πραγματικό χρόνο και γραφήματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα δεδομένα σας προβάλλοντας τα όλα στα Φύλλα.

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Μάιος

Πρέπει να δεις το Ferry Building. Δημήτρης

Πότε πιστεύετε ότι θα έχετε ολοκληρώσει τις τροποποιήσεις;
Τρ., 1:06 Μ.Μ.
Avatar της Μαρίας
Ίσως μέχρι τις δύο;
Τρ., 1:06 Μ.Μ.
Avatar του Δημήτρη

Ξεκινήστε τώρα

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την πρώτη σας έρευνα; Είναι δωρεάν και απλό με τις Φόρμες Google.

Μετάβαση στις Φόρμες Google