Εφαρμογές που λειτουργούν με το Google Cloud Print
Οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ λειτουργούν με το Google Cloud Print. Κατά την υποβολή μιας εργασίας εκτύπωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα διαχείρισης Google Cloud Print για να την παρακολουθήσετε.

Σε όλες τις συσκευές

Google Chrome
Μπορείτε να εκτυπώσετε οποιαδήποτε ανοικτή καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Google Cloud Print. Στα Chromebook, το Cloud Print αποτελεί την προεπιλεγμένη επιλογή εκτύπωσης.
Εφαρμογές Google για κινητά
Εάν αποκτάτε πρόσβαση στο Gmail ή το Google Drive από το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας, μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφο, υπολογιστικό φύλλο ή άλλο αρχείο Drive μέσω του Google Cloud Print. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία print2docs, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αρχείο στον λογαριασμό σας στο Drive για ασφαλή φύλαξη.

Στη συσκευή σας με Android

PrinterShare™ Mobile Print
Το Mobile Print είναι μια εφαρμογή Android που υποστηρίζει διάφορες μορφές εκτύπωσης, μεταξύ άλλων το Google Cloud Print. Μπορεί να εκτυπώσει εικόνες, ιστοσελίδες, συμβάντα ημερολογίου, επαφές, μηνύματα κειμένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Έγγραφα Google και άλλα αρχεία.
Fiabee
Το Fiabee είναι μια εφαρμογή συγχρονισμού cloud που σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε έγγραφα στο Google Cloud Print από εφαρμογές Android ή Chrome.
Google Cloud Print
Το Cloud Print είναι η επίσημη εφαρμογή Android για εκτύπωση στο Google Cloud Print από τις συσκευές Android. Αφού το εγκαταστήσετε, μπορείτε να μοιραστείτε τα έγγραφά σας, φωτογραφίες ή αρχεία PDF στην εφαρμογή, να επιλέξετε τον εκτυπωτή σας και τις προτιμώμενες επιλογές εκτύπωσης και να πατήσετε "Εκτύπωση". Αυτό είναι όλο. Ανοίξτε την εφαρμογή για να δείτε τις εργασίες εκτύπωσης που υποβάλλατε πρόσφατα, να ελέγξετε την τρέχουσα κατάστασή τους και να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να εκτυπώσετε.

Στη συσκευή σας με iOS

PrintCentral Pro
Το PrintCentral Pro είναι μια εφαρμογή iOS που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε σε διάφορες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων το Google Cloud Print. Το PrintCentral Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα, επαφές, ιστοσελίδες, μηνύματα κειμένου και περισσότερα.

Σε υπολογιστή Mac ή Windows

Οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό
Σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, εάν βλέπετε το κουμπί "Εκτύπωση" με το λογότυπο Google Cloud Print, μπορείτε να εκτυπώσετε από εκεί χωρίς να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Google Cloud Printer για Windows
Το Google Cloud Printer διευκολύνει την εκτύπωση στους εκτυπωτές cloud από οποιαδήποτε εφαρμογή στα Windows. Εγκαταστήστε απλώς τον εκτυπωτή και, στη συνέχεια, εκτυπώστε όπως θα κάνατε από άλλες εφαρμογές.

Για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα

Google Cloud Print Connector
Η Εφαρμογή σύνδεσης Google Cloud Print είναι μια ανεξάρτητη έκδοση της εφαρμογής σύνδεσης που είναι ενσωματωμένη στο Chrome. Συνδέει τους εκτυπωτές παλαιού τύπου με το Google Cloud Print για να μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε από οπουδήποτε. Σε αντίθεση με την εφαρμογή σύνδεσης Chrome, η ανεξάρτητη έκδοση λειτουργεί ως υπηρεσία Linux ή Windows ώστε να είναι πιο εύχρηστη και ισχυρή για τις επιχειρήσεις και σχολικά περιβάλλοντα.
uniFLOW
Το uniFLOW είναι ένα ασφαλές εταιρικό σύστημα εκτύπωσης και διαχείρισης σάρωσης που προσφέρει στους οργανισμούς έλεγχο και δυνατότητα διαχείρισης της διαδικασίας εκτύπωσης. Το uniFLOW παρέχει λογιστικές λειτουργίες, έλεγχο προϋπολογισμού, δρομολόγηση εργασιών και ασφαλή εκτύπωση για οποιονδήποτε εκτυπωτή, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβάλουν εργασίες μέσω του Google Cloud Print, προγραμμάτων-πελατών για Windows και Mac, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κινητών συσκευών.
PaperCut
Το PaperCut παρακολουθεί και ελέγχει τις εργασίες εκτύπωσης από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το Google Cloud Print. Σε όλους τους εκτυπωτές που διαχειρίζεται το PaperCut ενεργοποιείται το GCP και γίνεται αντιστοίχιση όλων των λογαριασμών χρήστη χρησιμοποιώντας ταυτότητες Google.