Πόροι πωλήσεων

Αυτοί οι πόροι μπορούν να βοηθήσουν όλους εσάς, τους επαγγελματίες φωτογράφους και τα φωτογραφικά πρακτορεία, να ξεχωρίσετε ως δυναμικοί συνεργάτες, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε την απόλαυση που προσφέρει το Street View σε μορφή VR. Επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσετε με περηφάνια την κατάσταση που έχετε στο Street View. Εάν αναζητάτε συναρπαστικά δεδομένα που αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες αυτού του περιεχομένου, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία εικονικής περιήγησης.

Αυτοκόλλητα "Step Inside"

  • Προωθήστε επιχειρήσεις που φωτογραφήθηκαν πρόσφατα και προστέθηκαν στο Google Street View
  • Με χαμηλές τιμές που φτάνουν μέχρι και τα 35¢ ανά αυτοκόλλητο, βάσει της ποσότητας παραγγελίας

Αρχείο σήματος έμπιστου συνεργάτη

  • Οι συνεργάτες του Street View που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το σήμα έμπιστου συνεργάτη σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες εισαγωγής επωνυμίας και πωλήσεων
  • Όσοι δεν πληρούν (ή δεν πληρούν πλέον) τις προϋποθέσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το σήμα

Google Cardboard

  • Απολαύστε το Street View σε εικονική πραγματικότητα
  • Παρουσιάστε τα καλύτερα δείγματα της δουλειάς σας σε υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες
  • Ένα εξαιρετικό δώρο ή παρακαταθήκη
  • Πολλά διαθέσιμα στυλ

Ο ρόλος των αξιόπιστων επαγγελματιών

Οι φωτογραφίες Street View προσφέρουν μια ισχυρή πρόταση πωλήσεων για τους φωτογράφους ή τα φωτογραφικά πρακτορεία. Οι έμπειροι συνεργάτες του Street View μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κερδίσουν την προβολή που επιδιώκουν γρήγορα και εύκολα. Ανεξάρτητα από το ρόλο σας σε αυτήν την διαδικασία, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις υποχρεώσεις κάθε μέρους, όπως περιγράφονται εδώ.

Οδηγίες εισαγωγής επωνυμίας

Η επωνυμία και το σήμα έμπιστου συνεργάτη του Google Street View μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύτιμα στοιχεία μάρκετινγκ. Αν είστε αξιόπιστος επαγγελματίας, σας προσκαλούμε να τα αξιοποιήσετε, για να αναδείξετε τη διάκριση που έχετε αποκτήσει. Οι αξιόπιστοι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία καθιέρωσης επωνυμίας, το λογότυπο και το σήμα έμπιστου συνεργάτη, όπως τα λογότυπα του Google, των Χαρτών Google, του Street View, του σήματος έμπιστου συνεργάτη ή οποιαδήποτε άλλα σχετικά λογότυπα. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτά, καθώς και άλλα που δεν μπορείτε να κάνετε. Εάν θεωρείτε ότι κάποιος παραβιάζει τις επιτρεπόμενες από την Google χρήσεις των στοιχείων επωνυμίας, μπορείτε να αναφέρετε αυτές τις ακατάλληλες χρήσεις.

Διαφάνεια και υπευθυνότητα

Το Google Street View αναδεικνύει τις ειλικρινείς αναπαραστάσεις του κόσμου. Όταν παρέχετε τις φωτογραφικές σας υπηρεσίες σε άλλους, είναι σημαντικό να πρεσβεύετε την ίδια διαφάνεια και να κατανοείτε τα καθήκοντα και τα δικαιώματά σας, καθώς αυτά αφορούν άλλα άτομα, επωνυμίες και τοπικούς νόμους.