Συνεργασία και ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η ασφάλεια του ιστού είναι ευθύνη όλων μας. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας στο διαδίκτυο.

Για όλους

Μάθετε για τα εργαλεία ασφάλειας της Google που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

Μάθετε περισσότερα

Για οικογένειες

Βοηθήστε την οικογένειά σας να υιοθετήσει καλές πρακτικές ασφάλειας στο διαδίκτυο για να προστατευτεί, με εργαλεία από την Google και συμβουλές από τους δικούς μας συνεργάτες οικογενειακής ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα

Εργαλεία ασφάλειας

Χρησιμοποιήστε απλά εργαλεία ασφάλειας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλειά σας στο Gmail, το Chrome, το YouTube και άλλα προϊόντα της Google.

Chrome

Απόρρητη περιήγηση στον ιστό

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome στον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας, για να περιηγείστε απόρρητα στο διαδίκτυο. Στην κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, οι σελίδες που επισκέπτεστε και τα αρχεία που λαμβάνετε δεν καταγράφονται στο ιστορικό περιήγησης ή στο ιστορικό λήψεων του Chrome.

Μάθετε περισσότερα

Κάντε κλικ στο μενού Chrome στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης → Κάντε κλικ στην επιλογή "Νέο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης".

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο οποίο θα εμφανίζεται το εικονίδιο ανώνυμης περιήγησης στη γωνία. Για έξοδο, απλώς κλείστε το παράθυρο.

Android

Περιορισμένη πρόσβαση μόνο σε εγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια

Θέλετε να μοιραστείτε το tablet σας χωρίς να μοιραστείτε όλα σας τα δεδομένα; Στα tablet με Android που εκτελούν έκδοση 4.3 ή μεταγενέστερη, μπορείτε να δημιουργήσετε περιορισμένα προφίλ που περιορίζουν την πρόσβαση που έχουν οι άλλοι χρήστες σε λειτουργίες και περιεχόμενο του tablet σας.

Μάθετε περισσότερα

Εάν είστε ο ιδιοκτήτης του tablet, αγγίξτε Ρυθμίσεις → Χρήστες → Προσθήκη χρήστη ή προφίλ.

Αγγίξτε τις επιλογές Περιορισμένο προφίλ → Νέο προφίλ και, στη συνέχεια, ονομάστε το προφίλ.

Χρησιμοποιήστε τους διακόπτες και τις ρυθμίσεις ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, για να διαχειριστείτε την πρόσβαση σε λειτουργίες, ρυθμίσεις και εφαρμογές.

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιστρέψετε στην οθόνη κλειδώματος, και στη συνέχεια αγγίξτε το εικονίδιο του νέου προφίλ.

Αφού τα ρυθμίσετε όλα, η αρχική οθόνη θα είναι άδεια. Αγγίξτε το εικονίδιο "Όλες οι εφαρμογές" για να ξεκινήσετε με το νέο προφίλ.

Δείτε περισσότερα εργαλεία ασφάλειας

Συνεργάτες

Η Google συνεργάζεται στενά με ειδικούς συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για να κάνει τον ιστό ένα ασφαλές μέρος για όλους.

Μάθετε περισσότερα

Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών “Safeline.gr” – Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου
Δράση Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης “Saferinternet.gr” – Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου
Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Unicef
To χαμόγελο του παιδιού
Ανεξάρτητη Αρχή, Συνήγορος του Πολίτη / Συνήγορος του Παιδιού