Συνεργασία που προάγει την επιτυχία

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Google Partners θα αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπαίδευση, υποστήριξη και πόρους, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τους πελάτες σας για την επιτυχία, να ενισχύσετε την ανάπτυξη της εταιρείας σας και να ξεχωρίσετε στον κλάδο.

Εγγραφείτε στο Google Partners

Εγγραφείτε με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.

Αποκτήστε πρόσβαση σε προνόμια ειδικά για εσάς

Εκπαίδευση και Insight

Βελτιώστε τις γνώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και παρακολουθήστε τις τάσεις του κλάδου.

Πρόσβαση και υποστήριξη

Λάβετε τεχνική υποστήριξη και πόρους προϊόντων για να ενισχύσετε την επιτυχία των πελατών.

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Επιδείξτε την εξειδίκευσή σας και ανταμειφθείτε για τα επιτεύγματά σας.

Εκπαίδευση και Insight

Εκπαίδευση και Insight

Μέλος

Partner

Premier Partner

Πιστοποιήσεις προϊόντων

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας για τα προϊόντα και λάβετε πιστοποιήσεις προϊόντων στο Skillshop – μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα για το Google Ads που προσαρμόζεται στον δικό σας ρυθμό εκπαίδευσης.

Αναφορές Insight για Partner

Το τριμηνιαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Οδηγός και Insight για το πρόγραμμα Partners προσφέρει αξιόπιστα εργαλεία, πόρους, νέα σχετικά με προγράμματα και πρωτοποριακές προσεγγίσεις του κλάδου.

Πόροι διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Αποκτήστε πόρους που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα πιο συμπεριληπτικό περιβάλλον για την ομάδα σας.

Προηγμένη εκπαίδευση σε προϊόντα

Διευρύνετε τις εξειδικευμένες γνώσεις σας για όλες τις λύσεις του Google Ads με εκπαίδευση κατά απαίτηση και μέσω ζωντανής ροής από το πρόγραμμα Google Partners Academy.

Πρόσβαση και υποστήριξη

Πρόσβαση και υποστήριξη

Μέλος

Partner

Premier Partner

Αναφορές απόδοσης λογαριασμού

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εβδομαδιαία αναφορά απόδοσης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πορεία των καμπανιών σας και παρέχει προτάσεις για να βελτιώσετε την απόδοσή τους.

Λογαριασμός και τεχνική υποστήριξη

Βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας από το Κέντρο βοήθειας του Google Ads ή επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης μέσω τηλεφώνου, συζήτησης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκδηλώσεις για στελέχη

Οι συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις για στελέχη συμμετέχουν σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με ηγετικά στελέχη πωλήσεων και προϊόντων της Google και λαμβάνουν εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση.

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Μέλος

Partner

Premier Partner

Διαγωνισμοί και ανταμοιβές

Εμπνεύστε και δώστε κίνητρα στις ομάδες σας για να διευρύνουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και να οδηγήσουν στην επιτυχία εσάς και τους πελάτες σας μέσω των τριμηνιαίων προκλήσεων του προγράμματος Google Partners Rewards.

Προωθητικές προσφορές

Οι προωθητικές προσφορές σάς επιτρέπουν να ενισχύσετε τους προϋπολογισμούς διαφήμισης νέων πελατών με δωρεάν χρηματικές πιστώσεις που εφαρμόζονται αυτόματα σε κατάλληλους λογαριασμούς.

Σήμα Google Partner

Το σήμα Google Partner πιστοποιεί ότι κατέχετε τις πιο πρόσφατες γνώσεις ως ειδικός του Google Ads και σας βοηθά να ξεχωρίζετε στους πελάτες και στον κλάδο.

Βραβεία Premier

Τα Βραβεία Premier Partner διεξάγονται κάθε χρόνο και αποτελούν μια ευκαιρία επιβράβευσης της αριστείας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και της συμβολής των Premier Partner στην επιτυχία των πελατών τους μέσω του Google Ads.

Ανακαλύψτε τις τρεις βαθμίδες συνεργασίας

Το πρόγραμμα Google Partners προσφέρει τρεις βαθμίδες συμμετοχής, Μέλος, Partner και Premier Partner. Κάθε βαθμίδα περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο προνομίων και ευκαιριών για την περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης σας με την Google.

Μέλος

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά βασικών προνομίων που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε, να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στο Google Ads και να συνεισφέρετε στην επιτυχία των πελατών σας.

Πώς να γίνετε Μέλος

Εγγραφείτε σας στο πρόγραμμα Google Partners με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.

Partner

Αναπτύξετε μια στενότερη στρατηγική συνεργασία με την Google συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Partner και αποκτώντας το σήμα Google Partner.

Πώς να γίνετε Partner

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα και ακολουθήστε τις απαιτήσεις Google Partner (απόδοση, δαπάνη και πιστοποιήσεις).

Premier Partner

Η βαθμίδα Premier Partner προορίζεται μόνο για το κορυφαίο 3% των εταιρειών που συμμετέχουν κάθε ημερολογιακό έτος, κάτι που σημαίνει ότι είναι η πιο αποκλειστική βαθμίδα του προγράμματος.

Πώς να γίνετε Premier Partner

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα και ακολουθήστε τις απαιτήσεις Google Partner (απόδοση, δαπάνη και πιστοποιήσεις). Βρεθείτε στο κορυφαίο 3% των Partners (αρχής γενομένης Φεβρουάριο 2022).

Η αξία του σήματος

Το σήμα Google Partner σάς επιτρέπει να δείξετε στους πελάτες σας ότι είστε ειδικός του Google Ads και να ξεχωρίσετε στον κλάδο.

Τα σήματα Partner και Premier Partner ισχύουν έως τον Φεβρουάριο του 2022

Από τον Ιούνιο το 2021, οι Partner θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο σήμα Partner.*

*Το νέο σήμα Premier Partner θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο του 2022.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Google Partners σήμερα

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο Google Ads, βοηθήστε την εταιρεία σας να ξεχωρίσει και εξασφαλίστε αποτελέσματα για τους πελάτες σας.

Εγγραφείτε στο Google Partners

Εγγραφείτε με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.