Συνεργασία που προάγει την επιτυχία

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Google Partners θα αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπαίδευση, υποστήριξη και πόρους, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τους πελάτες σας για την επιτυχία, να ενισχύσετε την ανάπτυξη της εταιρείας σας και να ξεχωρίσετε στον κλάδο.

Εγγραφείτε στο Google Partners

Εγγραφείτε με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.

Αποκτήστε πρόσβαση σε προνόμια ειδικά για εσάς

Εκπαίδευση και Insight

Βελτιώστε τις γνώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και παρακολουθήστε τις τάσεις του κλάδου.

Πρόσβαση και υποστήριξη

Λάβετε τεχνική υποστήριξη και πόρους προϊόντων για να ενισχύσετε την επιτυχία των πελατών.

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Επιδείξτε την εξειδίκευσή σας και ανταμειφθείτε για τα επιτεύγματά σας.

Εκπαίδευση και Insight

Εκπαίδευση και Insight

Μέλος

Partner

Premier Partner

Εκπαίδευση και πιστοποιήσεις για το προϊόν

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας για το προϊόν και λάβετε πιστοποιήσεις στο Skillshop. Επεκτείνετε την εξειδίκευσή σας στο Google Ads μέσα από ζωντανές ροές και εκπαίδευση κατά απαίτηση.

Αναφορές insight καταναλωτών

Αποκτήστε πρόσβαση σε insight καταναλωτών από όλο τον κόσμο, ώστε να διαμορφώσετε αναλόγως τις επιχειρηματικές αποφάσεις σας και να ξεκινήσετε στρατηγικές συζητήσεις με πελάτες.

Εκδόσεις beta προϊόντων

Αποκτήστε πρόσβαση σε αναφορές σχετικά με προσεχείς εκδόσεις beta προϊόντων, ώστε να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες των προϊόντων και να ενισχύσετε την αύξηση των πελατών.

Πρόσβαση και υποστήριξη

Πρόσβαση και υποστήριξη

Μέλος

Partner

Premier Partner

Λογαριασμός και τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης μέσω συζήτησης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ανακαλύψτε λύσεις μόνοι σας στο Κέντρο βοήθειας του Google Ads.

Εμπειρίες στελεχών (Μόνο με πρόσκληση)

Τα στελέχη των Premier Partner παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις της Google που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνα. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με στελέχη πωλήσεων και προϊόντων, λαμβάνουν εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση και αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο από ειδικούς.

Ειδική υποστήριξη λογαριασμού (Μόνο με πρόσκληση)

Ειδική υποστήριξη στρατηγικών και πωλήσεων για τους περισσότερους Premier Partner με βάση την αγορά και το μέγεθος της επιχείρησης.

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Αναγνώριση και ανταμοιβές

Μέλος

Partner

Premier Partner

Διαγωνισμοί και ανταμοιβές

Οι τριμηνιαίες προκλήσεις του προγράμματος Google Partners Rewards μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε έμπνευση και κίνητρο στις ομάδες να αναπτύξουν την εξειδίκευσή τους και να οδηγήσουν στην επιτυχία την εταιρεία και τους πελάτες σας.

Προωθητικές προσφορές

Οι προωθητικές προσφορές σάς επιτρέπουν να ενισχύσετε τους προϋπολογισμούς διαφήμισης των νέων πελατών σας με πιστώσεις Google Ads.

Σήμα Partner

Το σήμα Google Partner πιστοποιεί ότι κατέχετε τις πιο πρόσφατες γνώσεις ως ειδικός του Google Ads και σας βοηθά να ξεχωρίζετε στους πελάτες και στον κλάδο.

Κατάλογος

Δώστε τη δυνατότητα σε διαφημιζομένους που αναζητούν εταιρείες όπως η δική σας να σας ανακαλύψουν μέσω του καταλόγου Google Partner.

Βραβεία Premier Partner

Τα ετήσια Βραβεία Premier Partner αποτελούν μια ευκαιρία επιβράβευσης της αριστείας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και αναδεικνύουν τους Premier Partner που βοήθησαν τους πελάτες να σημειώσουν επιτυχία με το Google Ads.

Ανακαλύψτε τις τρεις βαθμίδες συνεργασίας

Το πρόγραμμα Google Partners προσφέρει τρεις βαθμίδες συμμετοχής, Μέλος, Partner και Premier Partner. Κάθε βαθμίδα περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο προνομίων και ευκαιριών για την περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης σας με την Google.

Μέλος

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά βασικών προνομίων που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε, να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στο Google Ads και να συνεισφέρετε στην επιτυχία των πελατών σας.

Πώς να γίνετε Μέλος

Εγγραφείτε σας στο πρόγραμμα Google Partners με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.

Partner

Αναπτύξετε μια στενότερη στρατηγική συνεργασία με την Google συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Partner και αποκτώντας το σήμα Google Partner.

Πώς να γίνετε Partner

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα και ακολουθήστε τις απαιτήσεις Google Partner (απόδοση, δαπάνη και πιστοποιήσεις).

Premier Partner

Η βαθμίδα Premier Partner προορίζεται μόνο για το κορυφαίο 3% των εταιρειών που συμμετέχουν κάθε ημερολογιακό έτος, κάτι που σημαίνει ότι είναι η πιο αποκλειστική βαθμίδα του προγράμματος.

Πώς να γίνετε Premier Partner

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα, εκπληρώστε τις απαιτήσεις Partner (Απόδοση, Δαπάνες και Πιστοποιήσεις) και συμπεριληφθείτε στο κορυφαίο 3% των Partner.

*Η αξιολόγηση της καταλληλότητας Premier Partner σχετίζεται με την απόδοση των άλλων εταιρειών σε κάθε χώρα. Η αξιολόγηση είναι κατά προσέγγιση, μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα και ολοκληρώνεται σε ετήσια βάση. Η κατάσταση Premier Partner ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

Η αξία του σήματος

Το σήμα Google Partner σάς επιτρέπει να δείξετε στους πελάτες σας ότι είστε ειδικός του Google Ads και να ξεχωρίσετε στον κλάδο.

Σήμα Premier Google Partner
Σήμα Google Partner

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Google Partners σήμερα

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο Google Ads, βοηθήστε την εταιρεία σας να ξεχωρίσει και εξασφαλίστε αποτελέσματα για τους πελάτες σας.

Εγγραφείτε στο Google Partners

Εγγραφείτε με τον λογαριασμό υπευθύνου Google Ads της εταιρίας σας.