Συνδεθείτε με έναν συνεργάτη Google Partner.

Χρειάζεστε βοήθεια με τη διαχείριση των διαφημίσεών σας στο διαδίκτυο; Συνεργαστείτε με επαγγελματίες, εταιρείες και ειδικούς της διαδικτυακής διαφήμισης οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Google.

Βρείτε έναν συνεργάτη

Είστε επαγγελματίας ή εταιρεία με δραστηριότητα στο διαδίκτυο; Εγγραφείτε στο Google Partners.

Μάθετε πώς

Αναζητήστε το σήμα.

Το σήμα Google Partner δείχνει ότι συγκεκριμένοι Partner έχουν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις πιστοποίησης για τα προϊόντα Google AdWords και κατέχουν όλες τις σχετικές νέες γνώσεις. Με άλλα λόγια, έχουν αποκτήσει το σήμα με την αξία τους.

Λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Οι Google Partner μπορούν να ειδικευτούν σε έναν ή περισσότερους από τους εξής τομείς προϊόντων AdWords:

 • Διαφήμιση Αναζήτησης

  Οι συγκεκριμένοι συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google. Μπορούν επίσης να σας συμβουλεύσουν όσον αφορά τη στρατηγική χρήση λέξεων-κλειδιών και το σχεδιασμό του προϋπολογισμού σας.
 • Διαφημίσεις για κινητά

  Οι συνεργάτες με πιστοποίηση στο mobile advertising μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, μέσω διαφημίσεων με κείμενο, διαφημίσεων με εικόνα, διαφημίσεων βίντεο και διαφημίσεων HTML5.
 • Διαφήμιση βίντεο

  Χρειάζεστε βοήθεια με τη διεξαγωγή και τη βελτιστοποίηση καμπανιών με διαφημίσεις βίντεο στο YouTube; Οι συνεργάτες αυτοί είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.
 • Διαφήμιση Προβολής

  Οι συνεργάτες αυτοί μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καθηλωτικές διαφημίσεις και να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες σε πάνω από δύο εκατομμύρια ιστότοπους και 650.000 εφαρμογές.
 • Διαφήμιση Αγορών*

  Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν να προβάλετε τα προϊόντα σας στην Αναζήτηση Google, να ρυθμίσετε το απόθεμά σας στο Merchant Center και να δημιουργήσετε καμπάνιες Αγορών Google.
  Οι εξετάσεις Διαφήμισης Αγορών δεν είναι διαθέσιμες σε μερικές γλώσσες. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο Κέντρο βοήθειας.
 
 
 

Συνεργαστείτε με τον κατάλληλο συνεργάτη.

Κάντε αναζήτηση με βάση την εξειδίκευση, την τοποθεσία και τον προϋπολογισμό και βρείτε συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν το σήμα Google Partner, γνωρίζουν τον κλάδο σας και ειδικεύονται σε αυτό που χρειάζεστε.

Βρείτε έναν συνεργάτη

Η Google δεν δίνει υποσχέσεις ή εγγυήσεις σχετικά με την απόδοση ή την ποιότητα των συνεργατών που είναι καταχωρισμένοι στην Αναζήτηση Google Partners. Η Google δεν επιβάλλει χρέωση για την καταχώριση σε αυτόν τον κατάλογο ούτε δέχεται πληρωμές για καλύτερη τοποθέτηση.