Το Chrome προστατεύει το απόρρητό σας και σας δίνει τον έλεγχο

Η προστασία σας και η διαφύλαξη της ασφάλειάς σας στο διαδίκτυο είναι στο DNA του Chrome. Με τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου, το Chrome σας επιτρέπει να ορίζετε τις ρυθμίσεις και να προσαρμόζετε την εμπειρία περιήγησης όπως σας ταιριάζει.

Ασφάλεια

Επιβεβαιώστε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο με τον έλεγχο ασφαλείας

Ο έλεγχος ασφαλείας συμβάλλει στη συνολική προστασία της ασφάλειας και του απορρήτου σας κατά την περιήγηση. Θα σας ειδοποιεί σε περίπτωση παραβίασης των κωδικών πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στο Chrome, θα επισημαίνει τις επικίνδυνες επεκτάσεις και θα διασφαλίζει ότι τα μέτρα προστασίας σας είναι ενημερωμένα.

Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζονται οι ρυθμίσεις λογαριασμού και συγχρονισμού για τους Λογαριασμούς Google με ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.

στοιχεία ελέγχου

Ισχυρά και εύχρηστα στοιχεία ελέγχου

Τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου του Chrome σας επιτρέπουν να διαγράφετε το ιστορικό περιήγησης, να διαχειρίζεστε τα cookie και να ελέγχετε τις άδειες για τους ιστοτόπους (π.χ. άδεια πρόσβασης στην τοποθεσία ή την κάμερά σας).

Σελίδα ρυθμίσεων απορρήτου και ασφάλειας του προγράμματος περιήγησης Chrome σε μια κινητή συσκευή.

ενημερώσεις

Ασφάλεια για την οποία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε

Το Chrome ενημερώνεται αυτόματα κάθε έξι εβδομάδες, παρέχοντάς σας τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και επιδιορθώσεις ασφάλειας, έτσι ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι από τις απειλές ασφάλειας, όπως τα κακόβουλα προγράμματα και το ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης Chrome όπου επισημαίνεται το μήνυμα προτροπής ενημέρωσης.

Απόκτηση του προγράμματος περιήγησης από την Google