Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας στη Google

Αναλάβετε το τι βλέπουν οι άνθρωποι όταν αναζητούν την επιχείρησή σας. Το Google My Business σάς προσφέρει τα εργαλεία για να ενημερώσετε το επιχειρηματικό προφίλ σας, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Ελεύθερος.

ξεκινήστε τώρα

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζονται στατιστικά στοιχεία της δραστηριότητας πελατών στο πλαίσιο "Δραστηριότητα".

Αποκτήστε τον έλεγχο για το τι βλέπουν όσοι αναζητούν την επιχείρηση σας.

Πρέπει να ρυθμίσετε τις ώρες σας για τις αργίες; Ή προσθέστε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου; Πραγματοποιήστε αλλαγές με μερικά απλά βήματα με το Google My Business και το επιχειρηματικό προφίλ σας θα ενημερωθεί σε όλη την Αναζήτηση και τους Χάρτες.

Η διεπαφή προϊόντων Google My Business, στην οποία εμφανίζεται ο πίνακας Business Profile όπου οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να ενημερώσουν και να επεξεργαστούν τις πληροφορίες τους.

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε πωλήσεις.

Προσελκύστε νέους πελάτες με φωτογραφίες των προϊόντων σας ή των αγαπημένων επιλογών από το μενού. Οι φωτογραφίες δείχνουν τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, ενώ μπορείτε να προσθέσετε όσες θέλετε.

Η διεπαφή προϊόντων Google My Business, όπου εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες που εμφανίζονται σε ένα Επιχειρηματικό προφίλ στο Google.

Ενθαρρύνετε την αφοσίωση, αρχίζοντας μια συνομιλία.

Οι αξιολογήσεις είναι μια αμφίδρομη συνομιλία σας με τους πελάτες. Όταν λαμβάνετε μια νέα αξιολόγηση, θα το μαθαίνετε πρώτοι, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε αμέσως.

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζονται οι αξιολογήσεις και οι κριτικές των πελατών.

Έναρξη

Η εγγραφή είναι δωρεάν και διαρκεί μερικά μόνο λεπτά.
Αποκτήστε το προφίλ της επιχείρησής σας σήμερα και αρχίστε να το αξιοποιείτε.

ξεκινήστε τώρα