Εκτιμούμε το περιεχόμενό σας

Η δημιουργία περιεχομένου απαιτεί χρόνο, όμως η αποκόμιση κερδών από αυτό θα είναι ταχεία

Έναρξη

2 εκατομμύρια χρήστες έχουν επιλέξει το AdSense. Δείτε γιατί

Κερδίστε χρήματα από τον ιστότοπό σας

Κερδίστε χρήματα από τον ιστότοπό σας

Εκατομμύρια διαφημιζόμενοι συναγωνίζονται για τον διαφημιστικό χώρο σας. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα, περισσότερες συναφείς διαφημίσεις και περισσότεροι συμπληρωμένοι διαφημιστικοί χώροι.

Βελτιώστε την εμπειρία χρήστη

Διαφημίσεις βελτιστοποιημένες για κινητά

Η Google μπορεί να βελτιστοποιήσει το μέγεθος των στοιχείων διαφημίσεων, ώστε αυτά να ταιριάζουν αυτόματα σε υπολογιστή ή κινητό. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό τα στοιχεία διαφημίσεων να προβληθούν και να δεχθούν κλικ.

Εξοικονομήστε χρόνο

Εξοικονομήστε χρόνο

Προσθέστε ένα τμήμα κώδικα στον ιστότοπό σας και η Google θα εμφανίσει αυτόματα διαφημίσεις προσαρμοσμένες στη διάταξη του ιστοτόπου σας, εξοικονομώντας σας χρόνο από την πραγματοποίηση αλλαγών στον κώδικα διαφήμισης.

Αύξηση εσόδων

Δείτε πόσα χρήματα θα μπορούσατε να κερδίσετε από το AdSense

Για να προβάλετε τα δυνητικά κέρδη σας, επιλέξτε μια κατηγορία για τον ιστότοπό σας και μια περιοχή για τους επισκέπτες του ιστοτόπου σας.

ΟΦΕΛΗ

Μόνο οι διαφημίσεις που αποφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα προβάλλονται

Αυξήστε τα έσοδά σας, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο δίκτυο διαφημιζομένων στο διαδίκτυο που υποβάλλουν προσφορές για τον διαφημιστικό χώρο σας.

Όφελος 1
Όφελος 2

ΟΦΕΛΗ

Οι κατάλληλες διαφημίσεις για το κοινό σας

Οι διαφημίσεις αξιολογούνται, για να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η συνάφειά τους με το περιεχόμενο ή το κοινό σας, ακόμα και όταν προβάλλονται σε smartphone και tablet. Το αποτέλεσμα; Μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα στο διαδίκτυο.

ΟΦΕΛΗ

Εσείς έχετε τον έλεγχο

Αποκλείστε τις διαφημίσεις που δεν σας αρέσουν, προσαρμόστε το μέρος όπου θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις και επιλέξτε τους τύπους που ταιριάζουν καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Όφελος 3
Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε ένα μικρό κομμάτι κώδικα του AdSense στον ιστότοπό σας. Αυτό αρχίζει αμέσως να λειτουργεί.
Jack Herrick, Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, WikiHow Προβολή ιστορίας επιτυχίας

Έναρξη

Χρειάζεστε μόνο τρία πράγματα για να ξεκινήσετε με το AdSense

Κερδίστε χρήματα από τον ιστότοπό σας
1

Έναν λογαριασμό Google

Αν χρησιμοποιείτε το Gmail ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Google, έχετε ήδη έναν λογαριασμό. Αν όχι, απλώς κάντε κλικ, για να εγγραφείτε, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον νέο λογαριασμό σας. Θα σας δώσει πρόσβαση στο AdSense και σε όλες τις υπηρεσίες της Google.

Κερδίστε χρήματα από τον ιστότοπό σας
2

Αριθμό τηλεφώνου και ταχυδρομική διεύθυνση

Τον αριθμό τηλεφώνου και την ταχυδρομική διεύθυνση που συσχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να πληρωθείτε.

Κερδίστε χρήματα από τον ιστότοπό σας
3

Συνδέστε τον ιστότοπό σας στο AdSense

Προσθέστε ένα τμήμα κώδικα στον ιστότοπό σας και η Google θα αναλάβει τα υπόλοιπα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό του AdSense, για να λάβετε βοήθεια ειδικά για τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό