Μετατρέψτε το πάθος σας σε κέρδος.

Το AdSense είναι ένας δωρεάν και απλός τρόπος να κερδίζετε χρήματα τοποθετώντας διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.

εικονίδιο βίντεο

Γνωρίστε τους πελάτες μας στο AdSense.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επιλέξει το AdSense.

Οφέλη

Οι κατάλληλες διαφημίσεις για το κοινό σας.

Οι διαφημίσεις αξιολογούνται, για να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η συνάφειά τους με το περιεχόμενο ή το κοινό σας, ακόμα και όταν προβάλλονται σε smartphone και tablet. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερα κέρδη από αυτές.

Δείτε όλα τα οφέλη

Οφέλη

Έχετε τον έλεγχο.

Αποκλείστε τις διαφημίσεις που δεν σας αρέσουν, προσαρμόστε το μέρος όπου θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις και επιλέξτε τους τύπους που ταιριάζουν καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Δείτε όλα τα οφέλη

Οφέλη

Μόνο οι διαφημίσεις που αποφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα προβάλλονται.

Εκμεταλλευτείτε το μεγαλύτερο δίκτυο διαφημιζόμενων στο διαδίκτυο, οι οποίοι υποβάλλουν προσφορές για τον διαφημιστικό χώρο σας, ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τις διαφημίσεις σας.

Δείτε πώς λειτουργεί

Ιστορίες επιτυχίας

Οι εκδότες μας

BuildEazy

Ο Les Kenny δημιούργησε έναν ιστότοπο, για να δείχνει στους επισκέπτες πώς να φτιάχνουν διάφορες κατασκευές. Χάρη στο AdSense, σταμάτησε τη δουλειά του, για να κάνει την ξυλουργική πλήρη απασχόληση.

wikiHow

Η κοινότητα wikiHow χρησιμοποιεί το AdSense από την πρώτη ημέρα. Τα έσοδα που κέρδισε από το AdSense την έχουν βοηθήσει να αυξήσει τους υπαλλήλους της από 2 σε 24.

Navi Series

Αυτός ο διαδικτυακός κατάλογος στην Ιαπωνία προωθεί τις τοπικές επιχειρήσεις και την ανάπτυξη της κοινότητας. Ο Kenji Shinjo, με το AdSense, μπορεί να εστιάσει σε περιεχόμενο για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Δείτε όλες τις ιστορίες επιτυχίας

Πόροι

Αξιοποιήστε στο έπακρο το AdSense.

Για μικρές και μεγάλες ερωτήσεις, βρείτε απαντήσεις εδώ.

Λάβετε χρήσιμη υποστήριξη και πρακτικές συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκομίσετε μεγαλύτερα κέρδη από το διαδικτυακό σας περιεχόμενο. Θα βρείτε το κέντρο βοήθειας, μαθήματα βίντεο και κανάλια κοινωνικών δικτύων όπου μπορείτε να πάρετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με το AdSense.

Εξερευνήστε τους πόρους του AdSense

Όπως αναφέρεται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του AdSense, θα πρέπει να είστε ενήλικοι, για να συμμετέχετε στο AdSense.

Αν δεν είστε ενήλικοι, μπορείτε να ζητήσετε από τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να υποβάλει αίτηση για λογαριασμό σας.

Η ημερομηνία γέννησής σας λείπει από τον λογαριασμό σας Google. Για να συνεχίσετε, ενημερώστε τα στοιχεία σας εδώ και δοκιμάστε ξανά.

Έχει επιτευχθεί μια σύνδεση μεταξύ της τρέχουσας διεύθυνσης IP σας και μιας χώρας που δέχεται κυρώσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μάθετε περισσότερα.

Δεν είμαστε σε θέση να σας παραχωρήσουμε πρόσβαση στο AdSense προς το παρόν.

Φαίνεται ότι αυτός ο λογαριασμός Google δεν συσχετίζεται με έναν λογαριασμό AdSense. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε είτε να με το λογαριασμό Google που συσχετίζεται με το AdSense είτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό AdSense σήμερα.

Ο λογαριασμός σας AdSense για αυτό το στοιχείο σύνδεσης έχει απενεργοποιηθεί προς το παρόν λόγω μη έγκυρων κλικ.

Συνιστούμε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (συμπεριλαμβανομένου του φακέλου ανεπιθύμητων μηνυμάτων) για μηνύματα που μπορεί να σας έχουμε στείλει σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού σας. Ανατρέξτε στις Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με απενεργοποιημένους λογαριασμούς για περισσότερες πληροφορίες.

Ο λογαριασμός σας AdSense για αυτό το στοιχείο σύνδεσης έχει απενεργοποιηθεί προς το παρόν λόγω παράβασης των πολιτικών του προγράμματος.

Συνιστούμε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (συμπεριλαμβανομένου του φακέλου ανεπιθύμητων μηνυμάτων) για μηνύματα που μπορεί να σας έχουμε στείλει σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού σας. Ανατρέξτε στις Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με απενεργοποιημένους λογαριασμούς για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Δυστυχώς, μετά από τον έλεγχο της αίτησής σας, καταλήξαμε στην απόφαση ότι δεν είναι δυνατή η αποδοχή σας στο Google AdSense επί του παρόντος.

Δεν υπάρχει λογαριασμός AdSense για αυτό το στοιχείο σύνδεσης, καθώς η αίτησή σας είναι αυτήν τη στιγμή υπό εξέταση. Θα εξετάσουμε την αίτησή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός μίας εβδομάδας από την αίτησή σας. Όταν εγκριθεί, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε.