Βελτιώστε το Chrome με επεκτάσεις

Προσθέστε νέες λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome ή τροποποιήστε τις λειτουργίες των αγαπημένων σας ιστότοπων.

Εντοπισμός επεκτάσεων

Προσθήκη νέων δυνατοτήτων

Ορισμένες επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να προσθέτετε νέες λειτουργίες για την περιήγησή σας. Για παράδειγμα, η επέκταση Google Mail Checker σάς ενημερώνει όταν έχετε κάποιο νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεξάρτητα αν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας του Chrome

Υπάρχουν, επίσης, επεκτάσεις οι οποίες σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τις λειτουργίες του Chrome. Ορισμένες επεκτάσεις αλλάζουν την εμφάνιση της σελίδας σας Νέας καρτέλας, ενώ άλλες προσθέτουν νέες επιλογές στο μενού σας δεξιού κλικ και στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Για παράδειγμα, η επέκταση Google Tasks σάς επιτρέπει να προσθέσετε ενέργειες απευθείας από το κύριο πλαίσιο.

Τροποποίηση ιστοσελίδων

Διάφορες επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση και τη λειτουργία των αγαπημένων σας ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, η επέκταση Favorite Doodle σάς επιτρέπει να αντικαταστήσετε το λογότυπου της Google στην αρχική σελίδα με το Google Doodle της επιλογής σας.

Επιστροφή στην κορυφή