Μάθετε περισσότερα για το Google My Business

Είτε έχετε μόλις ξεκινήσει είτε έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση, σας καλύπτουμε με πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις πληροφορίες επιχείρησης στo Google.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Ανάπτυξη όλων Κλείσιμο όλων
 • Πόσο κοστίζει η χρήση του Google My Business;

  Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google My Business δωρεάν. Αλήθεια, μιλάμε σοβαρά. Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των διαφημίσεων Google, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, ανατρέχοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

 • Το Google My Business έχει εφαρμογή για κινητά;

  Ναι και είναι δωρεάν. Μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνετε ήδη στον λογαριασμό σας στον ιστό και να συνεχίσετε με την εφαρμογή Google My Business. Οι βελτιωμένες λειτουργίες διευκολύνουν την εν κινήσει δημιουργία ενός προφίλ επιχείρησης που ξεχωρίζει. Με την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε τα εξής:
  - Προσθέστε και επεξεργαστείτε νέα στοιχεία επιχείρησης απευθείας από το Πρόγραμμα επεξεργασίας προφίλ.
  - Τραβήξτε φωτογραφίες και βελτιώστε τις με μια σειρά σύγχρονων φίλτρων, και, στη συνέχεια, δημοσιεύστε τις απευθείας στο Εταιρικό προφίλ.
  - Δημιουργήστε αναρτήσεις για νέες προσφορές, ενημερώσεις και συμβάντα.
  - Δείτε ποιοι χρήστες αλληλεπιδρούν με το Εταιρικό προφίλ σας και συνεχίστε την αλληλεπίδραση μέσω της καρτέλας Πελάτες. Στην καρτέλα Πελάτες, μπορείτε να απαντήσετε σε αξιολογήσεις, να ανταλλάξετε απευθείας μηνύματα με τους πελάτες και να δείτε ποιος ακολουθεί την επιχείρησή σας.
  Αποκτήστε την εφαρμογή για Android ή iOS.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα ελέγχου του Google My Business, του Google Places για επιχειρήσεις και των Σελίδων Google+;

  Αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τον πίνακα ελέγχου του Google Places για επιχειρήσεις ή των Σελίδων Google+, για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, ο λογαριασμός σας έχει αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google My Business.

 • Εάν έχω ήδη κάποιον ιστότοπο, χρειάζομαι το Google My Business;

  Το Google My Business λειτουργεί συμπληρωματικά με τον υπάρχοντα ιστότοπό σας, δίνοντας στην επιχείρησή σας δημόσια ταυτότητα με ένα προφίλ στο Google. Οι πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με την επιχείρησή σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google, στους Χάρτες και στο Google+.

 • Τι χρειάζεται για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου για την επιχείρησή μου;

  Το μόνο που χρειάζεται είναι το προφίλ της επιχείρησής σας. Το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων που προσφέρουμε χρησιμοποιεί πληροφορίες από το προφίλ της επιχείρησής σας, για να δημιουργήσει αυτόματα έναν απλό ιστότοπο. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε φωτογραφίες ή να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια, ώστε να προσαρμόσετε τον δωρεάν ιστότοπο στην επιχείρησή σας.

 • Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Google My Business, αν δεν έχω φυσικό κατάστημα;

  Βεβαίως. Είτε η επιχείρησή σας έχει ως έδρα κάποιο σπίτι είτε διαθέτει κατάστημα που εξυπηρετεί μια περιοχή, μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας έτσι ώστε να εμφανίζονται στο Google με ή χωρίς διεύθυνση.

 • Πώς μπορώ να κάνω επαλήθευση της επιχείρησής μου;

  Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η επαλήθευση συνεπάγεται αίτηση, λήψη και ανάγνωση ταχυδρομικής κάρτας επαλήθευσης από την Google. Ενδέχεται να έχετε και άλλες επιλογές επαλήθευσης. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε επαλήθευση της επιχείρησής σας.

Λάβετε βοήθεια γρήγορα.

Κέντρο βοήθειας

Λάβετε υποστήριξη και βοήθεια για την τοπική σας επιχείρηση σχετικά με την αξιοποίηση του Google, καθώς και με τη διαχείριση και προώθηση των πληροφοριών της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα

Γίνετε μέλος της κοινότητας.

Λάβετε βοήθεια από επιχειρήσεις όπως η δική σας.

Συνδεθείτε με ειδικούς, αλλά και μεταξύ σας, για να μάθετε πώς η μικρή σας επιχείρηση μπορεί να επιτύχει στο διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση

Έναρξη

Η εγγραφή είναι δωρεάν και διαρκεί μερικά μόνο λεπτά.
Αποκτήστε το προφίλ της επιχείρησής σας σήμερα και αρχίστε να το αξιοποιείτε.

ξεκινήστε τώρα