Πόροι

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των πληροφοριών της επιχείρησής σας στο Google, ανεξάρτητα από το αν έχετε μόλις ξεκινήσει ή θέλετε να κάνετε μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Ανάπτυξη όλων Κλείσιμο όλων
 • Πόσο κοστίζει η χρήση του Google My Business;

  Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google My Business δωρεάν. Αλήθεια, μιλάμε σοβαρά. Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των διαφημίσεων Google, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, ανατρέχοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα ελέγχου του Google My Business, του Google Places για επιχειρήσεις και των Σελίδων Google+;

  Αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τον πίνακα ελέγχου του Google Places για επιχειρήσεις ή των Σελίδων Google+, για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, ο λογαριασμός σας έχει αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google My Business.

 • Εάν έχω ήδη κάποιον ιστότοπο, χρειάζομαι το Google My Business;

  Το Google My Business λειτουργεί συμπληρωματικά με τον υπάρχοντα ιστότοπό σας, δίνοντας στην επιχείρησή σας δημόσια ταυτότητα και παρουσία στα προϊόντα Google. Οι πληροφορίες που καταχωρείτε σχετικά με την επιχείρησή σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google, στους Χάρτες και στο Google+.

 • Πώς μπορώ να διαχειρίζομαι πολλές τοποθεσίες επιχείρησης;

  Εάν η επιχείρησή σας έχει δέκα ή περισσότερες τοποθεσίες, μπορείτε να τις προσθέσετε όλες ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το εργαλείο μαζικής μεταφόρτωσης. Μεταβείτε στις Τοποθεσίες Google My Business, για να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τις τοποθεσίες σας. Μάθετε περισσότερα.

 • Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Google My Business, αν δεν έχω φυσικό κατάστημα;

  Βεβαίως. Είτε η επιχείρησή σας έχει ως έδρα κάποιο σπίτι είτε διαθέτει κατάστημα που εξυπηρετεί μια περιοχή, μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας έτσι ώστε να εμφανίζονται στο Google με ή χωρίς διεύθυνση.

Λάβετε βοήθεια γρήγορα.

Κέντρο βοήθειας

Λάβετε βοήθεια σχετικά με την αξιοποίηση του Google, καθώς και με τη διαχείριση και την προώθηση των πληροφοριών της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα

Γίνετε μέλος της κοινότητας.

Κοινότητα Google My Business

Κάντε ερωτήσεις και ξεκινήστε συζητήσεις με κατόχους επιχειρήσεων όπως εσείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση