Μάθετε περισσότερα για το Google My Business

Είτε έχετε μόλις ξεκινήσει είτε έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση, σας καλύπτουμε με πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις πληροφορίες επιχείρησης στo Google.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Ανάπτυξη όλων Κλείσιμο όλων
 • Πόσο κοστίζει η χρήση του Google My Business;

  Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google My Business δωρεάν. Αλήθεια, μιλάμε σοβαρά. Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των διαφημίσεων Google, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, ανατρέχοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα ελέγχου του Google My Business, του Google Places για επιχειρήσεις και των Σελίδων Google+;

  Αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τον πίνακα ελέγχου του Google Places για επιχειρήσεις ή των Σελίδων Google+, για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, ο λογαριασμός σας έχει αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google My Business.

 • Εάν έχω ήδη κάποιον ιστότοπο, χρειάζομαι το Google My Business;

  Το Google My Business λειτουργεί συμπληρωματικά με τον υπάρχοντα ιστότοπό σας, δίνοντας στην επιχείρησή σας δημόσια ταυτότητα και παρουσία με μια καταχώρηση Google. Οι πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με την επιχείρησή σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google, στους Χάρτες και στο Google+.

 • Τι χρειάζεται για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου για την επιχείρησή μου;

  Μόνο η καταχώρισή σας στo Google. Το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων χρησιμοποιεί τις πληροφορίες της καταχώρισής σας, ώστε να δημιουργήσει αυτόματα έναν απλό ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες ή να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια, ώστε να προσαρμόσετε τον δωρεάν ιστότοπο στην επιχείρησή σας.

 • Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Google My Business, αν δεν έχω φυσικό κατάστημα;

  Βεβαίως. Είτε η επιχείρησή σας έχει ως έδρα κάποιο σπίτι είτε διαθέτει κατάστημα που εξυπηρετεί μια περιοχή, μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας έτσι ώστε να εμφανίζονται στο Google με ή χωρίς διεύθυνση.

 • Πώς μπορώ να κάνω επαλήθευση της επιχείρησής μου;

  Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η επαλήθευση συνεπάγεται αίτηση, λήψη και ανάγνωση ταχυδρομικής κάρτας επαλήθευσης από την Google. Ενδέχεται να έχετε και άλλες επιλογές επαλήθευσης. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε επαλήθευση της επιχείρησής σας.

Λάβετε βοήθεια γρήγορα.

Κέντρο βοήθειας

Λάβετε υποστήριξη και βοήθεια για την τοπική σας επιχείρηση σχετικά με την αξιοποίηση του Google, καθώς και με τη διαχείριση και προώθηση των πληροφοριών της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα

Γίνετε μέλος της κοινότητας.

Λάβετε βοήθεια από επιχειρήσεις όπως η δική σας.

Συνδεθείτε με ειδικούς, αλλά και μεταξύ σας, για να μάθετε πώς η μικρή σας επιχείρηση μπορεί να επιτύχει στο διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση

Έναρξη

Η εγγραφή είναι δωρεάν και χρειάζεται λίγα μόνο λεπτά.
Αποκτήστε την καταχώρισή σας σήμερα και αρχίστε να ωφελείστε από αυτήν.

ξεκινήστε τώρα