Καλώς ήρθατε στον πίνακα ελέγχου.

Όλες οι πληροφορίες σας σε ένα απλό μέρος. Έτσι σας εξυπηρετεί το Google My Business.

Διαχειριστείτε τα στοιχεία σας

Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά.

Μέσα από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να επεξεργάζεστε, ανά πάσα στιγμή, τα στοιχεία της επιχείρησής σας και αυτά ενημερώνονται αυτόματα στην Αναζήτηση Google και στους Χάρτες.

Συνδεθείτε με τους πελάτες

Διατηρήστε τον έλεγχο των κριτικών σας.

Μάθετε πρώτοι πότε οι χρήστες μιλούν για την επιχείρησή σας, απαντήστε τους ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης και παρακολουθήστε τις αξιολογήσεις με την πάροδο του χρόνου.

Αποκτήστε εσωτερική πληροφόρηση

Ανακαλύψτε το μυστικό της επιτυχίας.

Μάθετε για τους πελάτες σας και πώς αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας. Πώς σας βρήκαν οι χρήστες; Από πού προέρχονται; Με το Google My Business οι απαντήσεις βρίσκονται μπροστά σας.

Κλικ και κλήσεις

Δείτε πόσα κλικ γίνονται στον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας, καθώς και τα αιτήματα για οδηγίες μετάβασης και τις επισκέψεις που συγκεντρώνει ο ιστότοπός σας.

Προβολές

Δείτε πόσες φορές οι πελάτες βρίσκουν την επιχείρησή σας στο Google και παρακολουθήστε τις τάσεις με την πάροδο του χρόνου.

Οδηγίες

Δείτε πόσα άτομα κάνουν κλικ, για να λάβουν οδηγίες μετάβασης στην επιχείρησή σας.

Ενημερώστε τα στοιχεία σας εν κινήσει.

Δημοσιεύστε φωτογραφίες, για να δείξετε τι συμβαίνει τώρα. Απαντήστε άμεσα σε κριτικές. Ενημερώστε το ωράριο λειτουργίας, όταν η επιχείρησή σας μένει ανοιχτή μέχρι αργά. Με την εφαρμογή Google My Business, μπορείτε να τα κάνετε όλα από το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Έχετε περισσότερες από μία τοποθεσίες;

Οι Τοποθεσίες Google My Business διευκολύνουν τη διαχείριση πολλών τοποθεσιών, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να βρίσκουν εύκολα όλες τις επιχειρήσεις σας στην Αναζήτηση Google και στους Χάρτες.

Μάθετε περισσότερα