Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας στη Google

Αποφασίστε τι θα βλέπουν οι πελάτες, όταν αναζητούν την επιχείρησή σας. Το Google My Business σας δίνει τα εργαλεία για να επικαιροποιείτε την καταχώρισή σας και να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή. Δωρεάν.

ξεκινήστε τώρα

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζονται στατιστικά στοιχεία της δραστηριότητας πελατών στο πλαίσιο "Δραστηριότητα".

Αποκτήστε τον έλεγχο για το τι βλέπουν όσοι αναζητούν την επιχείρηση σας.

Χρειάζεται να προσαρμόσετε το ωράριό σας για τις διακοπές; Ή να προσθέσετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές με λίγα και εύκολα βήματα στο Google My Business. Έτσι η καταχώρισή σας θα επικαιροποιείται στην Αναζήτηση και τους Χάρτες.

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζεται το πλαίσιο "Καταχώριση", από το οποίο οι κάτοχοι επιχειρήσεων μπορούν να ενημερώνουν και να επεξεργάζονται τις πληροφορίες τους.

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε πωλήσεις.

Προσελκύστε νέους πελάτες με φωτογραφίες των προϊόντων σας ή των αγαπημένων επιλογών από το μενού. Οι φωτογραφίες δείχνουν τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, ενώ μπορείτε να προσθέσετε όσες θέλετε.

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες μιας καταχώρισης στο Google.

Ενθαρρύνετε την αφοσίωση, αρχίζοντας μια συνομιλία.

Οι αξιολογήσεις είναι μια αμφίδρομη συνομιλία σας με τους πελάτες. Όταν λαμβάνετε μια νέα αξιολόγηση, θα το μαθαίνετε πρώτοι, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε αμέσως.

Διεπαφή προϊόντος του Google My Business, όπου εμφανίζονται οι αξιολογήσεις και οι κριτικές των πελατών.

Έναρξη

Η εγγραφή είναι δωρεάν και χρειάζεται λίγα μόνο λεπτά.
Αποκτήστε την καταχώρισή σας σήμερα και αρχίστε να ωφελείστε από αυτήν.

ξεκινήστε τώρα