Αξιοποιήστε πλήρως τις αναφορές σας

Έχουμε συλλέξει τις πληροφορίες που πιστεύουμε ότι θα σας είναι περισσότερο χρήσιμες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαμορφώσετε το λογαριασμό σας και χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου ως αναφορά προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το Google Analytics. Το κέντρο βοήθειας έχει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και παρέχει βοήθεια σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του κώδικα παρακολούθησής σας.

Ξεκινώντας

Εγκατάσταση Κώδικα παρακολούθησης: Εγκαταστήστε τον κώδικα παρακολούθησης και δείτε αναφορές εντός 24 ωρών.


Ορίστε στόχους: Εντοπίστε τις βασικές ενέργειες που θέλετε να παρακολουθείτε, τις τιμές μετατροπής για τις διαφημίσεις, τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, ηλεκτρονικού εμπορίου ή άλλων. Ορίστε στόχους για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητά σας.


Εργασία με τα δεδομένα αναφοράς: Εξερευνήστε στα δεδομένα σας και μάθετε να διαβάζετε βασικές αναφορές.

Μεγιστοποίηση δραστηριοτήτων διαδικτυακής διαφήμισης και ηλεκτρονικού εμπορίου

Σύνδεση με το AdWords: Παρακολουθήστε τα έσοδά σας από το AdWords, τις μετατροπές και την απόδοση της επένδυσης. Παρακολουθήστε αυτό το σύντομο βίντεο για να μάθετε τον τρόπο.


Σύνδεση AdSense Διαθέτετε ένα λογαριασμό AdSense για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας; Συνδέστε τους λογαριασμούς σας AdSense και Analytics για να αποκτήσετε περισσότερη ορατότητα στην απόδοση του AdSense. Ανακαλύψτε ποιες σελίδες και παραπομπές δημιουργούν περισσότερα κέρδη, και βελτιστοποιήστε την απόδοση του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας Aναφορές ΑdSense.


Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών: Παρακολουθήστε βίντεο για να μάθετε πως θα αξιοποιήσετε καλύτερα τις διαφημιστικές σας δαπάνες.


Βάλτε εττικέττες στις καμπάνιες: Παρακολουθήστε τις μετατροπές στις διαφημίσεις banner, το email μάρκετινγκ και άλλες πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.


Παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Συνδέστε την απόδοση με λέξεις-κλειδιά και καμπάνιες μάρκετινγκ για λεπτομέρειες για το ROI και πολλά άλλα..

Εξερευνώντας σύνθετες λειτουργίες

Σύνθετη Τμηματοποίηση: Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα τμήματα για να απομονώσετε και να αναλύσετε συγκεκριμένα μέρη της επισκεψιμότητάς σας.


Προσαρμοσμένη αναφορά: Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε αναφορές με μετρήσεις και ιδιότητες που επιθυμείτε.


Παρακολούθηση μέσω flash: Απλοποιημένη παρακολούθηση για περιεχόμενο Adobe Flash, Flex και AS3.


Δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών μέσω email: Στείλτε κατά τακτά διαστήματα προγραμματισμένες αναφορές προς όλους τους εδνιαφερόμενους μέσα στην εταιρεία σας.