Αναφορές ιστότοπων για κινητά

Η κατανόηση της επισκεψιμότητας από κινητές συσκευές μπορεί να αποτελέσει ένδειξη για το αν είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας προσαρμοζόμενης σχεδίασης ή αν η επισκεψιμότητα δικαιολογεί τη δημιουργία ξεχωριστού ιστότοπου για κινητά. Καθώς η χρήση κινητών συσκευών συνεχίζει να αυξάνεται και οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν, η ανάλυση και η βελτιστοποίηση για κινητά παίζει κεντρικό ρόλο στη στρατηγική και την επιτυχία σας.

Κινητή συσκευή

Αναφορά επισκόπησης: Δείτε άμεσα την απόδοση των κινητών συσκευών για τον ιστότοπό σας

Η αναφορά "Επισκόπηση" παρέχει μια ανάλυση των επισκεπτών ανάλογα με το αν επισκέφθηκαν τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας (ή όχι) κινητές συσκευές. Προσδιορίστε γρήγορα το ποσοστό επισκεψιμότητας το οποίο προέρχεται από κινητές συσκευές και χρησιμοποιήστε σημαντικές μετρήσεις που σχετίζονται με αυτούς τους επισκέπτες, όπως είναι το ποσοστό εγκατάλειψης και η διάρκεια της επίσκεψης, για να διαπιστώσετε αν η εμπειρία για κινητά που προσφέρετε ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών.

Μάθετε περισσότερα.

Αναφορές κινητών συσκευών: μάθετε ποιες πλατφόρμες για κινητά λειτουργούν καλύτερα

Ανακαλύψτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν οι επισκέπτες για να βρουν τον ιστότοπό σας, ώστε να παρουσιάσετε την επωνυμία σας στην καλύτερη μορφή για τις συγκεκριμένες συσκευές. Στο Google Analytics μπορείτε να δείτε ποια λειτουργικά συστήματα κινητών και συγκεκριμένες κινητές συσκευές στέλνουν επισκέπτες στον ιστότοπό σας, την εφαρμογή για κινητά ή τη σελίδα κοινωνικών μέσων.

Μάθετε περισσότερα

Αναφορά "Επικάλυψη χάρτη": Δείτε τις τοποθεσίες από τις οποίες προέρχεται η επισκεψιμότητα από κινητές συσκευές

Η προβολή στατιστικών στοιχείων ανά τοποθεσία (καρτέλα Επικάλυψη χάρτη) σάς επιτρέπει να κατανοήσετε τις τρέχουσες πηγές της επισκεψιμότητας από κινητές συσκευές, καθώς και να κάνετε προβλέψεις σχετικά με το πού θα σημειωθούν αυξήσεις της επισκεψιμότητας.

Μάθετε περισσότερα