«Βίντεο με τον Σαββίδη να κυνηγάει τον Κομίνη και στα αποδυτήρια»! (vid)

Gazzetta team
Η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ελλη Ρίζου, αποκάλυψε τι δείχνει ένα από τα βίντεο που προσκόμισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της έφεσης για το ματς της Τούμπας.

Το ντέρμπι που άρχισε πριν κάτι εβδομάδες συνεχίζεται ακόμη στις δικαστικές αίθουσες, με τα βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ. Βίντεο που δεν προκαλούν, πάντως, καμία ανησυχία στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, η δικηγόρος της οποίας, Ελλη Ρίζου, αποκάλυψε ότι στο βίντεο φαίνεται ο ένοπλος Ιβάν Σαββίδης να κυνηγάει τον διαιτητή Κομίνη και στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν δει τα βίντεο και δεν ανησυχούν για κάτι, αφού η εικόνα δεν δείχνει κάτι επιβαρυντικό ή κάτι διαφορετικά από όσα έχουν υποστηρίξει οι Κιτρινόμαυροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ λένε ότι το βίντεο δεν ανατρέπει κάτι από όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή για την εισβολή Σαββίδη με όπλο και μπράβους.

Σε ό,τι αφορά το τι δείχουν τα βίντεο, οι πληροφορίες αναφέρουν τα εξής...

Αρχικά φαίνεται ο Σαββίδης να προσπαθεί να προλάβει τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήρια του, πλησιάζοντας τον σε απόσταση αναπνοής για να του πει κάτι. Η πόρτα των διαιτητών κλείνει αλλά ο Σαββίδης κάνει ακόμη μία προσπάθεια να πλησιάσει και στη συνέχεια αποχωρεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται να περνάει και από τα άδεια, εκείνη την ώρα, αποδυτήρια της ΑΕΚ, φεύγει τελικά από την Τούμπα στις 21:25. Ακολούθησε η είσοδος της Ενωσης στα αποδυτήρια, με τον Λαμπρόπουλο να βγαίνει στις 22:10, για να ακολουθήσουν 3-4 συμπαίκτες του κι ενώ έχει περάσει 1,5 ώρα από τη διακοπή του αγώνα.

Στις 22:30 όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι ξανά στα αποδυτήρια, έχοντας πολλή αστυνομία απ' έξω, ενώ στις 22:40 μπαίνει στα αποδυτήρια μια διμοιρία των ΜΑΤ για έξτρα προστασία γιατί μαζεύονται οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τη μικτή ζώνη. Τα πράγματα φαίνεται να χαλαρώνουν γύρω στις 23:00, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Το δεύτερο βίντεο που προσκόμισε η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι διάρκειας μιας ώρας και φαίνονται οι Λυσάνδρου και Κομίνης να μιλάνε και να μπαίνουν τέσσερις φορές στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μία ώρα μετά, στο βίντεο φαίνεται ο Κομίνης να βγαίνει από τα αποδυτήρια του με τη σφυρίχτρα στο στόμα και δεν προκύπτει από την εικόνα ότι έχει σφυρίξει, όπως υποστήριζε ο ΠΑΟΚ, για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραμένουν στο χώρο και κανείς δεν βγαίνει στο γήπεδο, με τον Μαουρίτσιο κάποια στιγμή να λέει κάτι προς τον διαιτητή, ο οποίος επέστρεψε στα αποδυτήρια του.

Οπως λένε και από την ΑΕΚ, ο Κομίνης είχε απαντήσει, σε σχετική ερώτηση από τους ανθρώπους της Ενωσης, ότι είχε σφυρίξει για να πάνε οι Λυσάνδρου και Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια του και όχι για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι. Σε μια τέτοια περίπτωση άλλωστε, όπως προβλέπει ο κανονισμός, θα έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο και θα περίμενε εκεί τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ήταν υποχρεωμένες να βγουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ ακόμη και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως δείχνει το βίντεο, παραμένουν στο χώρο των αποδυτηρίων και δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το σφύριγμα του Κομίνη προς τους Λυσάνδρου και Γκαγκάτση.

Ολα αυτά, όπως λένε από την ΑΕΚ, αποδεικνύουν ποια ακριβώς είναι η αλήθεια για όσα έγιναν στην Τούμπα, με τους ανθρώπους της να τονίζουν ότι η μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως το ματς δεν διακόπηκε για όσα έγιναν στα αποδυτήρια αλλά λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο, μπράβους και κίνηση προς το μέρος του Κομίνη, τον οποίο απείλησε και ο Μίχελ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το dikografies.blogspot.gr.