Follow us

Ο Μπογδάνος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα Βελόπουλου και τσακώνεται πάλι με τη Λατινοπούλου

Μία μέρα μετά την πρόσκληση Βελόπουλου για "πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων", ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση "προς την σωστή κατεύθυνση".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μετά τις περιπέτειες με την Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου-Κρανιδιώτη, την κόντρα με την Λατινοπούλου, και τον αποκλεισμό του από τον Άρειο Πάγο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως κλείνει το μάτι προς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μία μέρα μετά την πρόσκληση Βελόπουλου για "πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων", ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση "προς την σωστή κατεύθυνση", καθώς πρέπει στην επόμενη Βουλή, όπως λέει, να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση.

Διαβάστε Επίσης

Το κάλεσμα Βελόπουλου

"Το κάλεσμα της Ελληνικής Λύσης για Πατριωτική Πανστρατιά απευθύνεται σε κάθε Έλληνα πατριώτη ο οποίος θέλει να ενταχθεί στη μοναδική πολιτική δύναμη που απέδειξε με έμπρακτες θυσίες ότι υπηρετεί την πατρίδα και όχι την θεσιθηρία, το βόλεμα, τον διαμοιρασμό των ιματίων του ελληνικού λαού με υπόγειες συμφωνίες και συνεννοήσεις", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

"Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε όλη την πολιτική του πορεία έχει αποδείξει ότι υπηρετεί Αξίες και όχι αξιώματα. Γι’ αυτό και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όσους θεωρούν τον αγώνα για την πατρίδα, ως ύψιστη αξία και έχουν ως σημαία την γαλανόλευκη. Φαιοκόκκινες παντιέρες και "φίρμες” δεν χωρούν στον αγώνα για την δική μας Ελλάδα.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν αξιώματα, οφίτσια και "κονδύλια”, θα βρουν για άλλη μία φορά κλειστές τις πόρτες της Ελληνικής Λύσης".

Διαβάστε Επίσης

Η κόντρα με την Λατινοπούπουλου

Πέρα από τον Μπογδάνο, και η Αφροδίτη Λατινοπούλου κόπηκε από τον Άρειο Πάγο, έπειτα από ένσταση που κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Η ίδια αντέδρασε μέσω Instagram, χαρακτηρίζοντας τον Μπογδάνο "κυβερνητικό λαγό" και "γυρολόγο", ενώ έκανε μάλιστα λόγο και για κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

"Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο μόνο τα δεξιά κόμματα" αναφέρει μεταξύ άλλων και προτείνει να κοπούν τελικά όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%!

"Είστε που είστε καθεστώς μην κάνετε μισές δουλειές", λέει καταλήγοντας και δίνει ραντεβού με τους υποστηρικτές της στις επαναληπτικές εκλογές.

"Λυπηρές όσο και εμπαθείς οι δηλώσεις Λατινοπούλου. Δυστυχώς, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής, που δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ όνομα και λογότυπο με άλλο προγενέστερο, δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο", απάντησε ο Κ. Μπογδάνος.

Να υπενθυμίσουμε πως μια ημέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να "κόψει" από τις εκλογές το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου, το ίδιο έκανε έκανε το Ανώτατο Δικαστήριο και για την "Πατρίδα" της Αφροδίτης Λατινοπούλου, θέτοντας το κόμμα εκτός εκλογικής μάχης.

Η απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ήταν ομόφωνη, με την πρόεδρο του κόμματος να δίνει "ραντεβού" με τους ψηφοφόρους της στις κάλπες του Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΗΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ 28 Απρ 2024 | 14:39

"Σόου" Μπάιντεν στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών: Έχω για αντίπαλο ένα 6χρονο [βίντεο]

Ο Αμερικανός Πρόεδρος τήρησε την παράδοση των ... αιχμηρών σχολίων.

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 26 Απρ 2024 | 20:52

Σήκωσε το γάντι ο Μπάιντεν - Είπε "ναι" σε ντιμπέιτ με τον Τραμπ

Ο Τραμπ είχε προκαλέσει τον Μπάιντεν να δεσμευτεί σε ντιμπέιτ, προτείνοντας στον Δημοκρατικό να αντιπαρατεθούν "οποτεδήποτε και οπουδήποτε".

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 25 Απρ 2024 | 14:10

Επαινοι στον Κώστα Τασούλα για το πώς χειρίστηκε τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Γραμμένου- Ιδού το γιατί

Συγχαρητήρια δέχεται από πολλές πλευρές ο πρόεδρος της Βουλής για το πώς χειρίστηκε το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 25 Απρ 2024 | 13:04

Στον ανακριτή ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος - Κατηγορείται για κακούργημα μετά τον ξυλοδαρμό στη Βουλή [εικόνες]

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ότι αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν ανέχεται να βρίζουν τη μητέρα του.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 25 Απρ 2024 | 11:33

Σκέρτσος: Αποκαλύπτονται οι υπόγειες διαδρομές που συνδέουν τον "κασσελακισμό" με τον "βελοπουλισμό"

Ο Σκέρτσος βάλλει κατά Σπαρτιατών, Νίκης και Ελληνικής Λύσης αλλά και της "απόλυτης υποκρισίας της Αριστεράς".

ΣΤΟ STAR 24 Απρ 2024 | 21:44

O B. Γραμμένος για την επίθεση από τον Κ. Φλώρο: "Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε"

Μετά την κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης εξερχόμενος από το αστυνομικό Μέγαρο στην Αλεξάνδρας περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 24 Απρ 2024 | 19:10

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο Γραμμένος - Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και 10 χρόνια ο Φλώρος

Με κάταγμα στη μύτη και νάρθηκα στο χέρι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης - Στη ΓΑΔΑ και μετά στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Κωνσταντίνος Φλώρος - Για ατυχές συμβάν κάνουν λόγο οι δικηγόροι του

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ STAR 24 Απρ 2024 | 16:46

Αμετανόητος ο Φλώρος μετά το ξύλο στη Βουλή: "Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα, δεν μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω"

"Αμύνθηκα, είναι μάρτυρας και ο αστυνομικός, γιατί ο Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε για να μπει στην αίθουσα", είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 24 Απρ 2024 | 15:05

Βουλή: Η σκληρή κόντρα του Βελόπουλου με τον πατέρα του βουλευτή Φλώρου - Πώς φθάσαμε στον ξυλοδαρμό από τον γιο του

Αιτία για το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή μοιάζει να είναι το παρελθόν της οικογένειας του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Κυριάκο Βελόπουλο

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ 24 Απρ 2024 | 09:22

Βόρεια Μακεδονία: Σε εξέλιξη οι προεδρικές εκλογές - Ποια είναι το φαβορί

Σε εξέλιξη είναι οι προεδρικές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 24 Απρ 2024 | 07:36
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ALPHA 23 Απρ 2024 | 18:43

Μπογδάνος: "Απολύθηκα από τον ΣΚΑΪ επειδή είπα αυτό που πιστεύω" - Τι λέει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι "TV Queen"

Ο πρώην βουλευτής μεταξύ άλλων απάντησε στο νέο ριάλιτι "TV Queen", για το οποίο έχει κάνει συζητήσεις να συμμετάσχει

ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 17 Απρ 2024 | 11:47

Βουλή: Την άρση της ασυλίας του Βελόπουλου ζητά η επιτροπή δεοντολογίας – "Είναι αστεία υπόθεση", λέει

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συναινεί στην άρση της ασυλίας του που ζητά η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.