X

Πένθος στην ΕΛΑΣ: Δεν άντεξε και ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην παραλιακή

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας στην παραλιακή

Γράφει: TheToc team

Θρήνος και για τον δεύτερο αστυνομικό που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται πως είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας στην παραλιακή στις 9 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι, "όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται πως τραγικό θάνατο βρήκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, Βαγγέλης Νοΐδης, στο τροχαίο δυστύχημα. Ο 33χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύτηκε ο συνάδελφός του, με τον οποίο επέβαινε μαζί στη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς έγινε το δυστύχημα

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο, λίγο μετά τις 14:30, μετά από σήμα από το κέντρο τους να πάνε σε φωτιά. Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν λάβει σήμα να μεταβούν σε πυρκαγιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Ενώ έφθαναν στο σημείο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσαν πίσω από προπορευόμενο όχημα με σφοδρότητα.