Apple: Σήμερα η παρουσίαση της νέας σειράς iPhone

Apple: Σήμερα η παρουσίαση της νέας σειράς iPhone
Apple Techgear.gr

Σε εκδήλωση της Apple την Τρίτη (13/10) θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα των νέων iPhone. Τι αναμένουμε.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη (13/10), η Apple θα αποκαλύψει τη φετινή σειρά iPhone. Αν και τα περισσότερα χρόνια η Apple ανακοινώνει τα iPhone της τον Σεπτέμβριο και η πώλησή τους ξεκινά λίγο μετά, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς διανύουμε μια ιδιαίτερη χρονιά.

Η Apple κυκλοφόρησε νέα Apple Watches τον περασμένο μήνα και μετακίνησε την ανακοίνωση του iPhone για τον Οκτώβριο. Η καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία της Covid-19, η οποία διέκοψε την παραγωγή και ανάγκασε τους περισσότερους υπαλλήλους της Apple να εργαστούν από το σπίτι.

Ωστόσο, η φετινή κυκλοφορία του iPhone είναι σημαντική. Σύμφωνα με το CNB, αναμένεται να περιλαμβάνει τον πρώτο μεγάλο εξωτερικό σχεδιασμό από το 2017, όταν η Apple κυκλοφόρησε το iPhone X με αναγνώριση προσώπου. Τα φετινά μοντέλα θα διαθέτουν άκρες τύπου iPad με πιο επίπεδες πλευρές, σε σύγκριση με τις απαλές καμπύλες που διαθέτουν οι πλευρές των τρεχόντων iPhone. Επίσης, η Apple αναμένεται, επίσης, να κυκλοφορήσει τέσσερα ξεχωριστά iPhone σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές οθόνης – ένα πολύ ευρύτερο φάσμα συσκευών από ό,τι στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Techgear, στη νέα εκδήλωση περιμένουμε να δούμε τα τέσσερα νέα iPhone 12, από το iPhone 12 mini με την οθόνη 5.4’’ έως το iPhone 12 Pro Max με οθόνη μεγέθους 6.7’’. Τα νέα iPhone λέγεται ότι θα διαθέτουν edge-to-edge OLED panels με Face ID και TrueDepth εμπρόσθια κάμερα, επεξεργαστή A14 αρχιτεκτονικής 5nm, κεραία 5G με υποστήριξη των ταχύτερων δικτύων mmWave για τα high-end μοντέλα και sub-6GHz για τα μικρότερα, αλλά και αισθητήρα LiDAR για τα κορυφαία μοντέλα. Το πιθανότερο είναι ότι στο πακέτο τους δεν θα υπάρχει φορτιστής και earbuds.

Εκτός από τα νέα iPhone 12, η Apple λέγεται ότι θα παρουσιάσει τα AirPods Studio, μια νέα over-ear πρόταση με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) και retro σχεδιασμό που ακούγεται πως θα κοστίζει $349, τα περίφημα Bluetooth trackers με ονομασία AirTags για να τα κολλάς σε αντικείμενα όπως κλειδιά και πορτοφόλια ώστε να τα βρίσκεις μέσα από την εφαρμογή Find My, καθώς και ένα μικρότερο και πιο προσιτό ηχείο HomePod.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version