Νέα τουρκική προπαγάνδα με fake news για τη φρεγάτα «Λήμνος» -Συμμετείχε κανονικά στην κοινή άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας - iefimerida.gr

Νέα τουρκική προπαγάνδα με fake news για τη φρεγάτα «Λήμνος» -Συμμετείχε κανονικά στην κοινή άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας

Fake news οι ζημιές στη φρεγάτα Λήμνος που παρακολουθεί το Oruc Reis
Fake news οι ζημιές στη φρεγάτα «Λήμνος» που παρακολουθεί το «Oruc Reis»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά και χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στο αξιόπλοό της, συμμετείχε η φρεγάτα «Λήμνος» στην κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας - Γαλλίας.

Σχολιάζοντας μάλιστα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από τη γείτονα και τα οποία υποστήριζαν ότι το ελληνικό σκάφος υπέστη ζημιές ύστερα από «εμπλοκή» με τη τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρεις, αρμόδιες πηγές σημείωναν πως επειδή «διάφοροι φαντασιώνονται ζημιές στην Φρεγάτα 'Λήμνος'», η φωτογραφία από τη σημερινή συμμετοχή του πλοίου στην κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας στην περιοχή της παράνομης τουρκικής Navtex είναι ίση με χίλιες λέξεις».

Παραθέτοντας δε τη φωτογραφία του σκάφους εν πλω, οι ίδιες πηγές ανέφεραν με νόημα πως «προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν υπερβολικά από την άσκηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρεγάτα ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ Τουρκία Oruc Reis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ