τα-padded-κομμάτια-είναι-το-trend-of-the-moment-196281
©George Angelis/Shot by Gio

Τα lockdowns μας έφεραν σε επαφή με το καθημερινό comfort, και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμες να το αποχωριστούμε τελείως. Άλλωστε και η φθινοπωρινή μόδα φαίνεται να βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση. Τα padded μποτάκια του οίκου Prada αποτελούν πλέον cult ενώ την ίδια στιγμή ο Daniel Lee συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με τις pillowy Bottega bags του. Τα κλασικά puffer παλτά και jacket παραμένουν τάση και θεωρούνται μια cosy προσθήκη στην χειμερινή γκαρνταρόμπα, ενώ βλέπουμε ότι μεγάλα fashion houses κυκλοφόρησαν ακόμη και matching παντελόνια σαν σετ.

Η Vogue προτείνει τα καπιτονέ looks που θα σας εμπνεύσουν και τα fashion items της μόδας.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-1
©Acielle/Style du Monde

Το Puffer πανωφόρι

Ιδανικό για μια comfy εμφάνιση σε μια χειμερινή σας έξοδο, ένα puffer παλτό ή τζάκετ δίνει την αίσθηση κουβέρτας όταν το φοράτε, και τι καλύτερο και πιο stylish από το να το επιλέξετε σε μια cream απόχρωση; Όπως ακριβώς έκανε και η Deputy editor και fashion features director της Vogue Sarah Harris, που επένδυσε σε ένα Bottega Venetta μακρύ μπουφάν. Δοκιμάστε το και εσείς.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-2
©George Angelis/Shot by Gio

Οι cosy τσάντες

Οι περισσότερες padded τσάντες είναι τόσο soft όσο ένα μαξιλάρι, ενώ παράλληλα υπάρχουν και structural επιλογές με πιο σκληρές υφές. Στο street style του Παρισιού αίσθηση προκάλεσε η Miu Miu puffy bag.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-3
©Acielle/Style du Monde

Τα puffy παπούτσια

Τα padded παπούτσια είναι το πιο cosy trend που θα δείτε στο Instagram– αλλά και στο street style. Αν ψάχνετε να επενδύσετε σε κάποιο, τα cult padded μποτάκια από Louis Vuitton είναι ιδανικά και είναι τόσο άνετα που η αίσθηση τους θυμίζει slippers.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-4
©George Angelis/Shot by Gio

Τα καπιτονέ jackets

Το καλύτερο πράγμα σε ένα καπιτονέ jacket είναι ότι τις ηλιόλουστες μέρες μπορεί να φορεθεί μόνο του αλλά και τους πιο χειμερινούς μήνες κάτω από layers και ένα μακρύ παλτό. Με αυτό τον τρόπο θα προσθέσετε μια extra πινελιά στο χειμερινό look σας, ενώ ταυτόχρονα θα είστε καλυμμένες στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-5
©George Angelis/Shot by Gio

Τα καπιτονέ παντελόνια

Υπάρχει και ασορτί παντελόνι αν θέλετε να φορέσετε ένα puffy look. Διαφορετικά για ένα πιο αρμονικό στυλ, φορέστε στενό τοπ στο επάνω μέρος του σώματος.

Shopping list

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-6
©Bottega Veneta

Μπουφάν, Bottega Veneta.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-7
©Saint Laurent

Τσάντα, Saint Laurent.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-8
©Louis Vuitton

Mποτάκια, Louis Vuitton.

Τα padded κομμάτια είναι το trend of the moment-9
©Zara

Puffer μπουφάν, Zara.

Διαβάστε επίσης | Τα 10 κομμάτια που όλες οι Γαλλίδες θα φορέσουν αυτό το φθινόπωρο