nensi-dojaka-η-σχεδιάστρια-που-φορούν-τώρα-όλες-ο-191481
©Getty Images

Τα αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα κολακευτικά κομμάτια της Nensi Dojaka, έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη χώρο της μόδας. Η σχεδιάστρια, γεννημένη στην Αλβανία, με βάση το Λονδίνο, έχει μια αρκετά εξειδικευμένη δεξιοτεχνία. Η σχολαστική προσοχή της στη λεπτομέρεια που αποδεικνύεται στα τόσο θηλυκά κοψίματα που δημιουργεί στα φορέματά της, την τοποθέτησε πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, με αποτέλεσμα να διακριθεί με το LVMH Prize for Young Designers αυτή την εβδομάδα και το μέλλον της να μοιάζει ακόμη πιο λαμπερό. «Έμαθα τόσα πολλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είναι τρελό», είπε στη βρετανική Vogue τον Μάιο – και σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ικανότητες της από τότε έχουν βελτιωθεί κι άλλο. «Υπάρχουν πάντα ιδέες που υπάρχουν στο μυαλό μου, αλλά χρειάζονται πολλά βήματα για να αρχίσεις να κατανοείς πώς φτιάχνεται το καθετί».

Το celebrity fanbase της σχεδιάστριας Nensi Dojaka έχει αυξηθεί κατά πολύ τους τελευταίους 12 μήνες. Πρώτη από όλες, είδαμε τη Bella Hadid με sheer κομμάτια από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2020, όπου φόρεσε πέρυσι το φθινόπωρο για να παρευρεθεί στα VMAs. Ενώ, η Sophie Turner, η Jaime Xie, η Adwoa Aboah, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber και η Rihanna, είναι μερικές ακόμη που αγάπησαν την μινιμαλιστική ’90s αισθητική της Dojaka.

Μετά τη μεγάλη της νίκη, και ενόψει της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η Vogue συγκέντρωσε celebrities που φόρεσαν κάποια από τα πολύ εντυπωσιακά designs της Nensi Dojaka.

Nensi Dojaka: Η σχεδιάστρια που φορούν τώρα όλες οι celebrities-1
©Nensi Dojaka/Instagram

Η σταρ του The Crown Emma Corrin, δεν άφησε το lowckdown να επηρεάσει τη διάθεση της, και έζησε και εκείνη το δικό της Nensi moment: μαζί με τον στυλίστα της Harry Lambert, η Emma πόσταρε μερικά unseen red-carpet looks, μαζί με αυτά και το διάσημο asymmetric mini dress της σχεδιάστριας. Το συγκεκριμένο φόρεμα στη συνέχεια, έγινε featured στα 10 κορυφαία προϊόντα της πλατφόρμας Lyst το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Nensi Dojaka: Η σχεδιάστρια που φορούν τώρα όλες οι celebrities-2
©Adwoa Aboah/Instagram

Adwoa Aboah

Το μοντέλο υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με ένα mini dress από τη Nensi, με αποκαλυπτικά κοψίματα.

Nensi Dojaka: Η σχεδιάστρια που φορούν τώρα όλες οι celebrities-3
©Hailey Bieber/instagram

Hailey Bieber

H Hailey μας έδειξε την δική της street style εκδοχή του little black dress της Nensi Dojaka, συνδυάζοντας το με ένα καρό Stüssy bucket hat.

View this post on Instagram

A post shared by Nensi Dojaka (@nensidojaka)

Emily Ratajkowski

Η EmRata επέλεξε ένα long-sleeve φόρεμα από τη συλλογή της σχεδιάστριας φθινόπωρο/χειμώνας 2021 για μια εμφάνιση της στο Tribeca Film Festival.

Nensi Dojaka: Η σχεδιάστρια που φορούν τώρα όλες οι celebrities-4
©Sophie Turner/Instagram

Sophie Turner

Η ηθοποιός Sophie Turner φόρεσε επίσης ένα date night outfit της Nensi Dojaka τον περασμένο Μάιο.

Originally published on Vogue UK

Διαβάστε επίσης | Σε αυτές τις 4 φθινοπωρινές τάσεις επενδύουμε τώρα