back-to-school-το-preppy-στιλ-επιστρέφει-191651
©@iliridakrasniqi

Aν δεν έχετε δει Elite ή Riverdale, τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε δει Gossip Girl. Είτε λοιπόν ταυτίζεστε με το boho style της Serena van der Woodsen, είτε με το girly chic της Blair Waldorf, θα γνωρίζετε πως το back to school aesthetic δεν έφυγε ποτέ ουσιαστικά από τη μόδα, αλλά και τα references των σχεδιαστών. Μέσα από σειρές, cult ταινίες (Clueless, Mean Girls κ.α.) και φυσικά πασαρέλες, το preppy style συνεχίζει να μας απασχολεί κάθε καινούρια (σχολική) σεζόν και συνεπώς κάθε Σεπτέμβριο που ψάχνουμε νέους τρόπους και ιδέες να ανανεώσουμε το στιλ μας. Λευκά πουκάμισα, μίνι πλισέ φούστες, cropped πλεκτά cardigans και αξεσουάρ-κλειδιά όπως στέκες, κορδέλες για τα μαλλιά και backpacks είναι ξανά in fashion και γίνονται για εμάς τα πιο trendy στοιχεία που μπορούμε να ενσωματώσουμε τώρα στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Back to school: Το preppy στιλ επιστρέφει-1
©pixelformula

Πουλόβερ με πολύχρωμα prints πάνω από λευκά πουκάμισα και ψηλόμεσα κοτλέ παντελόνια είναι η πρόταση του οίκου Etro για τη νέα σεζόν. Με ένα ζευγάρι loafers ή φλατ μπαλαρίνες θα ολοκληρώσετε την εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.

Back to school: Το preppy στιλ επιστρέφει-2
©Dsquared2

Καρό κοστούμι (με μίνι φούστα, φυσικά), χοντρό ripped καλσόν και καπέλο με πέτρες από τους Dsquared2: ένα σύνολο που θα μπορούσαμε σίγουρα να δούμε στη Blair και φυσικά θα δοκιμάσουμε και εμείς αφού είναι cute αλλά και σέξι.

Back to school: Το preppy στιλ επιστρέφει-3
©Celine

Όσο πλησιάζουμε τις πιο κρύες ημέρες, το layering ξεκινά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Εδώ, από τον οίκο Celine, βλέπουμε καζάκα πάνω από ριγέ πουκάμισο, blazer και φυσικά τζιν φούστα, που αναδείκνυεται στο νούμερο ένα piece αυτή τη στιγμή. Τα ankle boots είναι ό,τι πρέπει για να είστε άνετες αλλά και έτοιμες για κάθε περίσταση.

Back to school: Το preppy στιλ επιστρέφει-4
©pixelformula

Τα oversized πουλόβερ είναι το πιο πρακτικό κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Ειδικά αν είναι και σε athleisure style με prints από ομάδες μπάσκετ ή συγκεκριμένες χρονολογίες, τότε τα school vibes του συνόλου θα απογειωθούν. Φορέστε τα πάνω από μίντι φούστες, τζιν παντελόνι ή και πλεκτά φορέματα.

Back to school: Το preppy στιλ επιστρέφει-5
©pixelformula

Tι καλύτερο για ένα back to school σύνολο από ένα τουίντ σακάκι Chanel; Συνδυασμένο με ασορτί wrap skirt, δαντελένιο τοπ και ανοιχτό πουκάμισο με χαρακτηριστικό γιακά θα γίνει το ιδανικό fall attire για όλα τα στιλ.

Διαβάστε επίσης | Τα ugly flat shoes του φθινοπώρου και πώς θα τα συνδυάσετε