5-sexy-τρόποι-να-φορέσετε-το-τζιν-σας-195070
©pixelformula

Το τζιν παντελόνι είναι συνώνυμο του casual look και της άνεσης, η λύση στην οποία καταφεύγουμε όταν δεν έχουμε χρόνο για styling και αυτό το κομμάτι που σίγουρα υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Το τζιν όμως μας συνοδεύει και στις βραδινές μας εξόδους, οπότε από casual μεταμορφώνεται σε glamorous. Πώς μπορούμε όμως να δώσουμε μια πιο σέξυ πινελιά στους συνδυασμούς μας με ντένιμ παντελόνι; Την απάντηση μας έδωσαν τα catwalks της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που μας προτείναν πολλούς διαφορετικούς feminine αλλά και sexy συνδυασμούς με τζιν, αλλάζοντας έτσι διάθεση σε αυτό το fashion staple.

Η Vogue καταγράφει τα πιο ακαταμάχητα sexy denim looks από το runway.

5 sexy τρόποι να φορέσετε το τζιν σας-1
©pixelformula

Στο SS22 show των Dolce & Gabbana, τα σκισμένα τζιν συνδυάστηκαν με bralettes και τζάκετ με κεντημένα κρύσταλλα. Δεν θα περιμένουμε μέχρι την άνοιξη για να αντιγράψουμε αυτό το look, ξέρουμε ήδη πως θα το φορέσουμε στα party του φθινοπώρου.

5 sexy τρόποι να φορέσετε το τζιν σας-2
©pixelformula

Το style hack που ξεχωρίσαμε από την SS22 collection του Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent. Το τζιν παντελόνι συνδυάστηκε με oversized σακάκι και το clutch τοποθετήθηκε μέσα από τη ζώνη, αφήνοντας έτσι τα χέρια ελεύθερα. Αναμένουμε να δούμε πολύ σύντομα αυτό το look, όχι μόνο σε celebrities, αλλά και γύρω μας.

5 sexy τρόποι να φορέσετε το τζιν σας-3
©pixelformula

Η συλλογή του οίκου Blumarine μας ταξίδεψε ξανά στη δεκαετία του 2000. Τα τζιν ήταν baggy με κεντημένες λεπτομέρειες και τα crop top είχαν σχήμα πεταλούδας.

5 sexy τρόποι να φορέσετε το τζιν σας-4
©pixelformula

Ο οίκος Missoni συνδύασε το wide leg denim με ένα ασύμμετρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς. Μπορείτε όμως να δημιουργήσετε το ίδιο look και με ένα slip dress.

5 sexy τρόποι να φορέσετε το τζιν σας-5
©Diesel

Τζιν βερμούδα και κορσέ προτείνει η Diesel για τα party outfits της άνοιξης.

Διαβάστε επίσης | Μαύρο φόρεμα: 7 street style για να το φορέσετε σωστά