ps5

Τα saves του PS5 μπορούν να αποθηκευτούν μόνο στο cloud εκτός από την κονσόλα

Δεν ισχύει το ίδιο για τα παιχνίδια του PS4.

Το PS5 έχει κυκλοφορήσει και επίσημα σε μερικές περιοχές και οι παίκτες αρχίζουν να βλέπουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αλλά και μερικά άλλα τα οποία επιδέχονται κάποιας βελτίωσης. Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφέρουμε ότι αν θέλετε να μεταφέρετε τα saves σας εκτός κονσόλας μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω cloud και μόνο αν είστε συνδρομητής του PS Plus.

Προς το παρόν λοιπόν τα saves μπορείτε είτε να τα διαγράψετε είτε να τα μεταφέρετε στο cloud, άμα είστε συνδρομητές του PS Plus. Αυτή είναι μία σημαντική διαφορά σε σχέση με το PS4, που τα saves σας μπορούσαν επίσης να αποθηκευτούν σε εξωτερικό σκληρό.

PS5 Save Data Option

PS4 Save Data Option on PS5

Το IGN επικοινώνησε με τη Sony για κάποιο σχόλιο, αλλά όπως αναφέρει και το site του PlayStation, προς το παρόν μόνο τα παιχνίδια του PS4 μπορούν να αποθηκευτούν σε εξωτερικό σκληρό.

Όπως είχε δηλώσει η Sony πριν από λίγες ημέρες, αυτή τη στιγμή ερευνά τρόπους έτσι ώστε να μπορεί να επιτρέψει στους παίκτες να αποθηκεύουν τα παιχνίδια τους σε εξωτερικό σκληρό, αν θέλουν όμως να τα παίξουν θα πρέπει να τα έχουν εγκατεστημένα στον SSD της κονσόλας. Με βάση το γεγονός λοιπόν ότι ο SSD της κονσόλας δεν είναι επεκτάσιμος προς το παρόν, οι παίκτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα saves τους.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια