Πόροι

Είτε χρησιμοποιείτε το AdWords Express για πρώτη φορά είτε έχετε απλώς μια συγκεκριμένη ερώτηση, μπορούμε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Ανάπτυξη όλων Κλείσιμο όλων
 • Πού θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις μου στο διαδίκτυο;

  Η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google στον ιστό, σε κινητά τηλέφωνα, στους Χάρτες Google και σε σχετικούς ιστοτόπους συνεργατών.

 • Μπορώ να ελέγξω την τοποθεσία στην οποία οι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή μου;

  Αν διαθέτετε κατάστημα, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανίζεται όταν χρήστες οπουδήποτε συμπεριλαμβάνουν την τοποθεσία σας στην αναζήτησή τους (π.χ: "πίτσα Πάτρα") ή όταν οι χρήστες βρίσκονται ήδη στην ίδια γεωγραφική περιοχή με εσάς και απλώς πραγματοποιούν αναζήτηση για τα προϊόντα σας (π.χ: "πιτσαρία"). Αν πραγματοποιείτε πωλήσεις στο διαδίκτυο, μπορείτε να επιλέξετε σε ποιες χώρες, πολιτείες ή πόλεις εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

 • Πρέπει να διαθέτω ιστότοπο, για να χρησιμοποιήσω το AdWords Express;

  Όχι. Αν δεν διαθέτετε ιστότοπο, αλλά χρειάζεστε ένα μέρος στο οποίο να οδηγεί η διαφήμισή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα επιχείρησης στο Google+ σε περίπου 10 λεπτά με το Google My Business.

 • Πώς μπορώ να εγγραφώ στο AdWords Express;

  Εγγραφείτε στο AdWords Express και προβάλλετε την πρώτη σας διαφήμιση στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Ακολουθήστε τον οδηγό έναρξης του AdWords Express, για να μάθετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαφήμισή σας στους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Βρείτε γρήγορα βοήθεια.

Κέντρο βοήθειας

Ρίξτε μια ματιά στις Συνήθεις Ερωτήσεις και διαβάστε οδηγούς που θα σας βοηθήσουν στα πάντα, από τη ρύθμιση του λογαριασμού σας έως τη διαχείριση της καμπάνιας του AdWords Express.

Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας του AdWords Express

Γίνετε μέλος της κοινότητας.

Φόρουμ προϊόντος AdWords Express

Δημοσιεύστε ερωτήσεις, διαβάστε απαντήσεις και αλληλεπιδράστε με την κοινότητα του AdWords Express. Όποια και αν είναι η ερώτησή σας, εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν καθημερινά το AdWords Express.

Κάντε μια ερώτηση

Μάθετε περισσότερα.

Μάθετε με την Google

Προετοιμαστείτε για την επιτυχία. Διαβάστε τις συμβουλές και τα κόλπα μας σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε το Google Ads στο έπακρο.

Μάθετε περισσότερα

YouTube

Εγγραφείτε στο κανάλι των Διαφημίσεων Google στο YouTube για χρήσιμες ενημερώσεις μέσω βίντεο.

Δείτε βίντεο