Κρατήστε μακριά τους εισβολείς

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία για να μπορείτε να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Μάθετε για τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προστατευτείτε στο διαδίκτυο, όπως η επιλογή ισχυρών κωδικών πρόσβασης και η εγκατάσταση λογισμικού προστασίας από ιούς, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες και τις συσκευές σας.

 • Αποφυγή απάτης

  Κατά κανόνα, πολλά από τα άτομα που θα συναντήσετε στο διαδίκτυο θα έχουν καλές προθέσεις, αλλά οι λίγες εξαιρέσεις που δεν θα έχουν, μπορούν να κάνουν κακό σε όλους μας. Ακολουθήστε αυτές τις τρεις απλές συμβουλές για να αποφύγετε την απάτη και να παραμείνετε ασφαλείς στον ιστό.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατευτείτε από τις απάτες και την προσωπική εξαπάτηση

  Όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, έτσι και στο διαδίκτυο υπάρχουν απατεώνες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Google για να σας προστατεύσει από την απάτη.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Παρεμπόδιση κλοπής στοιχείων ταυτότητας

  Όπως δεν θα αφήνατε την εξώπορτά σας ξεκλείδωτη, έτσι γιατί να αφήσετε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο απροστάτευτα; Αποφεύγοντας μερικά γνωστά κόλπα που εφαρμόζουν οι εισβολείς, μπορείτε να προστατευτείτε από την απάτη και την κλοπή των στοιχείων ταυτότητας στο διαδίκτυο.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταπολεμήσετε την κλοπή στοιχείων ταυτότητας

  Μάθετε περισσότερα για το πώς η Google συμβάλλει στην καταπολέμηση της κλοπής στοιχείων ταυτότητας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Διατηρήστε την ασφάλεια της συσκευής σας

  Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που υποδηλώνουν ότι η συσκευή σας έχει προσβληθεί από κακόβουλα προγράμματα, κακόβουλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να βλάψει τη συσκευή ή το δίκτυό σας, και μάθετε με ποιον τρόπο μπορείτε να προστατευτείτε.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ασφάλεια του υπολογιστή και της συσκευής σας

  Δείτε με ποιον τρόπο η Google συμβάλλει στην προστασία του υπολογιστή και της συσκευής σας από τα κακόβουλα προγράμματα.

  Διαβάστε περισσότερα