Ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για την εργασία.

Το Google Chrome εκτελεί τις επιχειρηματικές εφαρμογές και ιστότοπους με αστραπιαία ταχύτητα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ασφαλή περιήγησή σας στον ιστό.

Λήψη του Chrome

Για Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Λήψη του Chrome Για Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Για Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Λήψη του Chrome Για Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Για Windows 10/8.1/8/7. Δεν διατίθεται για Windows RT.

Για Mac OS X 10.9 ή νεότερη έκδοση

Αυτός ο υπολογιστής δεν θα λαμβάνει πια ενημερώσεις Google Chrome, επειδή δεν υποστηρίζονται πλέον οι εκδόσεις Mac OS X 10.6, 10.7 και 10.8.

Αυτός ο υπολογιστής δεν θα λαμβάνει πια ενημερώσεις Google Chrome, επειδή δεν υποστηρίζονται πλέον τα Windows XP και Windows Vista.

Για Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE)

Από τη στιγμή που χρησιμοποιείτε Chromebook, δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε λήψη του Chrome. Καλή διασκέδαση!

Ασφάλεια

Το Chrome σάς διατηρεί περισσότερο ασφαλείς, χάρη στην ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ενέργειες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing), τις αυτόματες ενημερώσεις για τη λήψη των πιο πρόσφατων επιδιορθώσεων ασφαλείας και πολλά άλλα.

Ταχύτητα

Το Chrome έχει δημιουργηθεί για να είναι γρήγορο από κάθε άποψη: κατά την εκκίνηση από την επιφάνεια εργασίας, τη φόρτωση ιστοσελίδων και την εκτέλεση περίπλοκων επιχειρηματικών εφαρμογών ιστού.

Παραγωγικότητα

Εγγραφείτε στο Chrome για να λάβετε τους σελιδοδείκτες, τις ανοικτές καρτέλες και το ιστορικό από οποιαδήποτε συσκευή. Το Chrome εκτελείται σε Windows, Mac, Linux, Android και iOS.

Συμβατότητα

Το Chrome, πάντα ενημερωμένο, σας επιτρέπει να εκτελείτε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές cloud. Αν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης παλαιού τύπου για παλαιότερες εφαρμογές, ενημερώστε την ομάδα πληροφορικής σχετικά με το Chrome for Work.