Ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για την εργασία.

Αναπτύξτε και διαχειριστείτε το Chrome για εργασία για τον οργανισμό σας.

Λήψη του Chrome MSI

Πακέτο Chrome MSI για Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Δεν διατίθεται για Windows RT.

(Πακέτο Chrome MSI για Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Λήψη του Chrome MSI

Πακέτο Chrome MSI για Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Δεν διατίθεται για Windows RT.

(Πακέτο Chrome MSI για Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Από τη στιγμή που χρησιμοποιείτε Chromebook, δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε λήψη του Chrome. Καλή διασκέδαση!

Kaplan

Πριν από μερικά χρόνια, το πρόγραμμα περιήγησης πρόσφερε απλώς έναν τρόπο για την πρόσβαση των υπαλλήλων σε περιεχόμενο ιστού. Πλέον αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα για την εταιρεία μας. Ως εταιρεία, πραγματοποιούμε μετάβαση στο cloud και η αλλαγή στο Chrome αποτελεί ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.”

—Patrick Della Peruta, Διευθυντής τμήματος Τεχνολογίας Επιτραπέζιων Υπολογιστών

Sanmina-SCI

"Ως κατασκευαστική εταιρεία μερικών από τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά συστήματα του κόσμου, η Sanmina-SCI κατανοεί την αξία της επιχειρηματικής αποδοτικότητας με τη χρήση απλών μέσων.ξ Χρησιμοποιούμε το Chrome επειδή μετατρέπει την πολυπλοκότητα των τεχνολογιών ιστού σε μια ισχυρή, εύχρηστη και εύκολα διαχειριζόμενη εμπειρία περιήγησης.

—Elliot Tally, Ανώτερος διευθυντής, Εταιρικές εφαρμογές

News International

Μετά την ανάπτυξη του Chrome, οι υπάλληλοί μας μάς ενημέρωσαν σχετικά με το πόσο πιο γρήγορος είναι το Chrome σε σχέση με το παλιό πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούσαμε. Αν επιχειρούσε κανείς να ανοίξει 15 καρτέλες στον Internet Explorer, η ανίχνευση σταματούσε κάποια στιγμή. Με το Chrome, στο ίδιο υλικό, η ίδια διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

—Gareth Wright, Επικεφαλής Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ

Η παροχή του Chrome μεταξύ των επιλογών προγράμματος περιήγησης μάς επιτρέπει να αξιοποιούμε στο έπακρο την ταχύτητα του Chrome, από τη γρήγορη εκκίνησή του έως την ταχύτατη φόρτωση ιστότοπων, καθώς και τη δυνατότητα απόκτησης πρόσβασης στο πλήρες φάσμα των σύγχρονων ιστότοπων . Παράλληλα, επιτρέπει στους υπαλλήλους μας να είναι πιο παραγωγικοί κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους.

—Chris Bronk, Ανώτατος Σύμβουλος, Γραφείο Ηλεκτρονικής Διπλωματίας της υπηρεσίας IRM

Διαβάστε περισσότερα

Pearson

Η Pearson έχει υιοθετήσει και αξιοποιήσει τις λειτουργίες του cloud, προσφέροντας στους υπαλλήλους της πραγματική δυνατότητα επιλογής και ελευθερία στον τρόπο και τον τόπο εργασίας τους. Το Google Apps for Work, υποστηριζόμενο από την εξαιρετική απόδοση και ευελιξία του Chrome, βρίσκεται στο κέντρο αυτής της νέας παγκόσμιας φιλοσοφίας περί συνεργασίας, δεκτικότητας και καινοτομίας.

—Nik Clarke, Αντιπρόεδρος Τμήματος Υπολογιστικής Τελικών Χρηστών

Appirio

Η Appirio δεν αλλάζει με τίποτα το Google Chrome για εργασία. Πραγματοποιούμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας στο cloud και χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα περιήγησης που να είναι ασφαλές, απλό και εύχρηστο. Στην Appirio, αναβαθμίσαμε τους υπολογιστές όλων των υπαλλήλων μας στο Chrome και προτείνουμε το Chrome για εργασία και στους πελάτες μας.

—Glenn Weinstein, Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής

Vision7 International

Όσο λιγότερες κλήσεις υποστήριξης λαμβάνουμε από τους υπαλλήλους, τόσο το καλύτερο. Και κανείς ποτέ δεν καλεί για προβλήματα που σχετίζονται με το Chrome.

—François van Doesburg, Αντιπρόεδρος Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

Boise State University

"Με το Chrome, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για μεμονωμένους χρήστες που κάνουν κλικ σε ένα μήνυμα και συμφωνούν να γίνει μια ενημέρωση η οποία μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του συστήματος, αν δεν εφαρμοστεί σωστά. Το Google Chrome για εργασία ενημερώνεται αυτόματα και με ασφάλεια.

—Peter Jurhs, Τεχνικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Sixt AG

Στη Sixt, πιστεύουμε στο μέλλον του ιστού και των τεχνολογιών ιστού. Χρησιμοποιούμε το Chrome για εργασία για να δώσουμε σε όλους τους υπαλλήλους ασφαλή πρόσβαση στον ιστό και στις περισσότερες από τις εσωτερικές εφαρμογές μας. Η διαμόρφωση και η ανάπτυξη λογισμικού του Chrome για εργασία είναι πραγματικά πανεύκολη.

—Erich Sixt, Διευθύνων Σύμβουλος

SNL Financial

Το Chrome για εργασία βελτιώνει την απόδοση του Google Apps. Το Gmail λειτουργεί με εμφανώς περισσότερη ταχύτητα, επιτρέποντας στους υπαλλήλους της SNL Financial να επικεντρώνονται στη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.

—Galen Warren, Τεχνικός Διευθυντής

Νοσοκομείο Middlesex

Η αναβάθμιση στο Chrome έγινε πολύ εύκολα και χωρίς προβλήματα κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον στη θέση μου.

—Lud Johnson, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος άνω των 100 πολιτικών

Το Chrome για εργασία προσφέρει περισσότερες από 100 πολιτικές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του οργανισμού σας. Επιλέξτε αυτόματες ενημερώσεις για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες επιδιορθώσεις ασφαλείας ή μη αυτόματες ενημερώσεις για περισσότερο έλεγχο. Διαμορφώστε τις εφαρμογές και τις επεκτάσεις που θα λαμβάνουν οι υπάλληλοι και διαχειριστείτε διαφορετικές προσθήκες. Μπορείτε ακόμα και να αναπτύξετε ένα ιδιωτικό κατάστημα ιστού με προσαρμοσμένες και εποπτευόμενες εφαρμογές, να διαχειριστείτε τη συμβατότητα παλιών εφαρμογών και πολλά άλλα. Μάθετε περισσότερα στο Κέντρο βοήθειας του Chrome για εργασία.

Προηγμένες λειτουργίες και υποστήριξη

Στη σημερινή εποχή, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές συσκευές για να εργαστούν. Η διαχείριση βάσει cloud του Chrome σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε πολιτικές και προτιμήσεις για τους υπαλλήλους σας από τον ιστό, είτε εργάζονται από τον εταιρικό υπολογιστή τους ή τον προσωπικό φορητό υπολογιστή τους. Διατίθεται η διαχείριση βάσει cloud για υπολογιστές, OS και υποστήριξη για το Chrome για τους πελάτες του Google Apps. Αν δεν είστε πελάτης των Apps και θέλετε να μάθετε περισσότερα, εγγραφείτε εδώ.

Ασφάλεια

Το Google Chrome για εργασία χρησιμοποιεί τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η Ασφαλής περιήγηση, τα περιβάλλοντα δοκιμών και οι αυτόματες ενημερώσεις, για να προστατεύει τον οργανισμό σας από κακόβουλους ιστότοπους, ιούς, κακόβουλα προγράμματα και επιθέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing). H λειτουργία δέσμης ενεργειών μεταξύ ιστότοπων του Chrome προσφέρει επιπλέον προστασία από ιστότοπους που προσπαθούν να κλέψουν δεδομένα που αφορούν την εταιρεία και τους υπαλλήλους.

Σταθερότητα

Η αρχιτεκτονική πολλαπλών διαδικασιών σημαίνει ότι όταν μια καρτέλα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό σφάλμα, δεν κλείνει ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης. Πριν από κάθε ενημέρωση του Chrome, εκτελούμε χιλιάδες συνεχόμενες δοκιμές αυτοματισμού και συλλέγουμε δεδομένα από τα κανάλια ανάπτυξης και τα κανάλια beta για να βελτιώσουμε τη σταθερότητα.

Συμβατότητα

Το Chrome, πάντα ενημερωμένο με τα σύγχρονα πρότυπα ιστού, σας επιτρέπει να εκτελείτε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές cloud. Αν ο οργανισμός σας χρειάζεται ένα πρόγραμμα περιήγησης παλαιού τύπου για την εκτέλεση παλαιότερων εφαρμογών, δοκιμάστε την Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης παλαιού τύπου του Chrome, η οποία βοηθά τα τμήματα IT να αναπτύσσουν το Chrome, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ένα παλαιότερο πρόγραμμα περιήγησης.

Ταχύτητα

Το Chrome έχει δημιουργηθεί για να είναι γρήγορο από κάθε άποψη: κατά την εκκίνηση από την επιφάνεια εργασίας, τη φόρτωση ιστότοπων και την εκτέλεση περίπλοκων, επιχειρηματικών εφαρμογών ιστού. Με κάθε νέα έκδοση, το Chrome συνεχίζει να βελτιώνει το δείκτη Octane του, ένα κριτήριο αξιολόγησης για την ταχύτητα JavaScript.

Παραγωγικότητα

Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται στο Chrome για να αποκτούν πρόσβαση στις εφαρμογές, τους σελιδοδείκτες, τις επεκτάσεις τους και άλλες ρυθμίσεις ιστού. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι υπάλληλοί σας αποχωρούν από το γραφείο, μπορούν να συνεχίσουν εύκολα την εργασία τους στις προσωπικές συσκευές το

Ανάπτυξη

Πολλές εταιρείες δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές εσωτερικής χρήσης. Το Chrome, το οποίο είναι διαθέσιμο σε Windows, Mac OS X, Linux, ChromeOS, Android και iOS, επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν, να δοκιμάζουν και να διατηρούν μία εφαρμογή ιστού σε όλες αυτές τις πλατφόρμες.