Αναλυτικά στοιχεία για κινητά

Η κατανόηση των ιστότοπων, των εφαρμογών και των διαφημίσεων για κινητά, καθώς και του τρόπου με τον οποίο προωθούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Το Google Analytics σάς επιτρέπει να μετράτε ιστότοπους για κινητά, εφαρμογές για κινητά και επισκέψεις από κινητές συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων προηγμένης τεχνολογίας, των βασικών τηλεφώνων και των tablet. Βοηθάμε τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να επιτυγχάνουν τους στόχους τους στις διάφορες οθόνες και τις συσκευές, παρέχοντάς τους πληροφορίες που είναι σχετικές για τους πελάτες, οι οποίες θα τους βοηθούν να αξιοποιούν τον πολύτιμο χρόνο τους. Κάντε τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών καμπανιών μάρκετινγκ που προσεγγίζουν τους επισκέπτες σας όπου και αν βρίσκονται.

Κινητή συσκευή

Analytics εφαρμογών για κινητά: μετρήστε τη συνολική αξία της εφαρμογής σας

Τα κινητά αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, εργάζονται και διασκεδάζουν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της αυξανόμενης αποδοχής και καινοτομίας τους οφείλεται στις εφαρμογές για κινητά. Η λειτουργία Analytics εφαρμογών για κινητά παρέχει μια συνολική μέτρηση της πορείας του πελάτη προς τις εφαρμογές: Από την ανακάλυψη στη λήψη και, έπειτα, στην αφοσίωση. Οι αναφορές έχουν προσαρμοστεί ειδικά για τους προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά και τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, καθώς χρησιμοποιούν γλώσσα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Μάθετε περισσότερα

Δημιουργήστε την καλύτερη εμπειρία χρήστη σε όλες τις οθόνες και τις συσκευές

Η προβολή στατιστικών στοιχείων ανά τοποθεσία (καρτέλα "Επικάλυψη χάρτη") σάς επιτρέπει να κατανοήσετε τις τρέχουσες πηγές της επισκεψιμότητας από κινητές συσκευές, καθώς και να κάνετε προβλέψεις σχετικά με το πού θα σημειωθούν αυξήσεις της επισκεψιμότητας. Ανακαλύψτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν οι επισκέπτες για να βρουν τον ιστότοπό σας, ώστε να παρουσιάσετε την επωνυμία σας στην καλύτερη μορφή για τις συγκεκριμένες συσκευές. Το Google Analytics μπορεί να δείξει ποια λειτουργικά συστήματα κινητών και συγκεκριμένες κινητές συσκευές στέλνουν επισκέπτες στον ιστότοπό σας, την εφαρμογή για κινητά ή τη σελίδα κοινωνικών μέσων.

Μάθετε περισσότερα

Μέτρηση διαφημίσεων για κινητά: Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι κινητές συσκευές αποκτούν αξία για την επιχείρησή σας

Οι διαφημίσεις Google για κινητά εμφανίζονται σε κινητές συσκευές στα αποτελέσματα αναζήτησης Google, σε ιστότοπους περιεχομένου και σε εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε τις για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στους χρήστες, καθώς χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα και τα tablet τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθορίστε στόχους, κατανοήστε τις μετατροπές για κινητά και χρησιμοποιήστε το Google Analytics, για να ξεκινήσετε να μετράτε την επιτυχία σας.

Μάθετε περισσότερα.